Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Prága: Márciusi Hosszúhétvége (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

EGYEDI PROGRAM - ÚJDONSÁGOK !!! 1. Nap: Budapest – Kittsee Csokoládé – Punkva barlang - Prága: - 2. Nap: Prága - Karlovy-Vary - Lokett vár - Prága: - 3. Nap: Prága - Óváros - Esti Hajós Vacsora: - 4. nap: Prága - Lednice - Budapest. KIEMELT AKCIÓS ÁR !!!!!!!!! - UTOLSÓ HELYEK !!!!!

 

Prága: Március 15. Hosszúhétvége

 
 
Utazás: autóbusszal (Március 15. Ünnep)
Ellátás: reggeli
Szállás: Hotel Juno***, 2 - 3 ágyas szobákban, fürdőszobával
 

 

 

2018.03.15 - 03.18. 

- BETELT !!!

 

Punkva Barlang VIDEOK ITT!

Karlovy-Vary VIDEOK ITT!

Lokett Vár VIDEOK ITT!

Lednice Vár VIDEOK ITT!

 

 

EGYEDI ÚJ PROGRAM: (4 Nap/3 Éj)

1. Nap: Budapest – Kittsee Csokoládé – Punkva barlang - Prága:

Indulás a kore reggeli órákban. A nap első programjaként, Hauswirth család csoki gyárának , mintaboltját látogatunk el. A legmegfelelőbb csokoládé kiválasztása mindig fontos, így a gyár által készített összes terméket megkóstolhatjuk mielőtt választanánk.  A gyár legkeresettebb csokoládéi: banános, kókusz rummal töltött, kávés, mandulás, mákos, ...stb.  Majd folytatjuk utunkat a Punkva barlanghoz (180 CZK/Fő). Morvaország legizgalmasabb cseppkőbarlangja és egy gigantikus szakadék. A barlang első szakaszán a cseppkövek  kavalkádja, függő és állócseppkő kompozíciók melyek tán évezredek múlva összeérnek, fogad minket. Majd egy lenyűgöző páratlan szakadék alján találjuk magunkat, 140 méter mélységből egy óriási lyuk aljáról tekinthetünk fel az erdőre. A Macocha-szakadék alján egy gyönyörű tó partjáról élvezhetjük a páratlan látványt. A cseppkövek birodalmát egy szakaszon még mindig a víz uralja. Ezért az utolsó szakaszt csónakkal tesszük meg.  A barlanglátogatás után, folytatjuk utunkat Prágába, majd elfoglaljuk szállásunkat. 

 

 

2. Nap: Prága - Karlovy-Vary - Lokett vár - Prága:

Reggeli után indulás a Tepla folyó partján épült Karlovy-Vary-ba, az egykori híres fürdővárosba, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A Locketi várat látogatjuk meg. a belépő kb.100 Korona. Városnézés,  majd visszautazás Prágába. (A Program ára: 5.000 Ft/Fő + Loketti vár: 120 CZK/fő) akik nem jönnek szabadprogram Prágában).

 

 

3. Nap: Prága - Óváros - Esti Hajós Vacsora:

Reggeli után egész napos városnézés az Arany Prágában. Előbb a Várnegyed (Hradčany) nevezetességeit (Szent Vitus székesegyház, Ulászló terem, Szent György szobor, Aranyművesek utcája, Paloták.), majd a Kis Oldal (Szent Miklós templom) után a Károly-hídon átkelve az Óváros (Óvárosház, a középkori csillagászati óramű: Orloj, Boldogasszony templom) látnivalóival ismerkednek meg. Majd az Újváros központjában a Vencel téren fejeződik be a program. Ezután lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón,  megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok mást! ( 590 CZK/Fő)

 

 

4. nap: Prága - Lednice - Budapest:

Reggeli után indulás, Lednicei kastélyhoz. A Liechtenstein család nyári rezidenciája hatalmas méretével, lenyűgöző eleganciájával, csodálatos hatalmas parkjával, pálmaházával, felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak. Körbejárhatják a kastélyt gyönyörködve a francia kertben, tavakban, a kilátónak épített minaretben. Közösen a kastélyt csak kívülről tekintjük meg. Utunkat innen Budapest felé folytatjuk. Várhatóan a késő esti órákban érkezünk vissza Budapestre. 

 

 

 

Részvételi díj: 48.990 Ft/Fő helyett most csak 

ELŐFOGLALÁSI Akciós Áron: 34.990 Ft/Fő

 

 

Az ár tartalmazza: 
szállást: Hotel 3***, 1-2, -vagy 2-3 ágyas szobákban/+fürdőszábás
utazást: autóbusszal (4 Nap/3 Éj)
magyar nyelvű csoportkísérőt
 
Helyszínen kötelezően fizetendő csomagár:
35 €/Fő, mely tartalmazza: helyi magyar nyelvű idegenvezetést,
3x reggelit, idegenforgalmi és üdülőhelyi TAX adót, adminisztratív díjat.
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség, -baleset, -poggyászbiztosítást: 2.200 Ft/Fő (Classic T.)
Kérésre - Fix Ülőhely lekérésre: 2.000 Ft/Fő
Kérésre - Egyágyas felár: 13.800 Ft/1 Fő/3 Éj
Program költségeit és Belépőket + Fakultatívakat
 
Belépők + Fakultatív Programok:
- Karlovy-Vary: 5.000 Ft/Fő + Loketti Vár: 120 CZK/Fő (Fakultatív)!
- Vacsora Moldvai hajókázással: 590 CZK/Fő (Fakultatív)!
- Punkva-barlang: 180 CZK/Fő (Kötelező)!
 
 
Felszállási helyek:
Budapest, Blaha Lujza tér, Corvin áruház, parkoló - 03.15-én reggel (06:00)
Budaörs, AGIP kút - 03.15-én reggel - (06:20)
 
 
 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!

Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.
 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak