Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Pünkösd Prágában (3 Nap/2 Éj)***

E-mail

Pünkösd Prágában (3 Nap/2 Éj)***, 2018.05.19 - 05.21. (Szombat - Vasárnap - Hétfő). Visszafelé rövid időre megállunk a Krusovicei sörgyárnál vásárlási lehetőséggel. Ezután lehetőség nyílik Prágában egy kellemes esti hajókázást eltöltésére vacsorázási lehetőséggel, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón (590 CZK/Fő).

 

 

Pünkösd Prágában (3 Nap/2 Éj)***

 

Utazás: autóbusszal

Ellátás: reggeli

Szállás: 2 éj, 3*** Hotel, 2-3 ágyas szobákban/fürdőszoba

 

 

2018.05.19 - 05.21.

-BETELT !!!

 

 

Előfoglalási Akciós Ár: 19.990 Ft/Fő -től

 

 

Program: (3 Nap/2 Éj)

1. Nap: Budapest – Prága – Óváros:

Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Prágáig. A kora délutáni órákban érkezünk Prágába a Szent Vitus katedrálishoz, sétánkat egészen a belvárosig a főtérig folytatjuk. Útközben megtekintjük többek között a híres órát (Orloj), láthatjuk Husz János monumentális szobrát, továbbá gyönyörködhetünk a teret ölelő szépen felújított házakban. Az óváros felkerült az UNESCO Világörökségek listájára köztük még egy legendásval körített Arany Utcácskát. Ezt követően folytatjuk utunkat Prága másik híres építményéhez, a Károly-hídhoz. A hidat fenséges barokk szobrok díszítik. Sétálva a hídon szép fotókat készíthetünk a műemlékekről, szobrokról. Városnézésünket a zsidó negyednél fejezzük be. Ezt követően a szabadprogram alatt egyéni sétára, nézelődésre, ajándék és szivenir vásárlásra nyílik lehetőség a száztornyú városban. Aki gondolja, egy hangulatos kiskocsmában "krčma" megízlelheti a híres cseh söröket és megismerkedhet egy jó kis Knédli-vel "Knedlíky" is. Este elfoglaljuk a szállásunkat. Vacsorázási lehetőség a szálláshoz közeli helyeken ill./-vagy a szabad program alatt.

 

 

2. Nap: Prága - Karlovy-Vary - Prága + Esti Hajós vacsora:

Reggeli után indulás: A Locketi várat látogatjuk meg elsőként, (Belépő Lokett kb.120 CZK/Fő). A vár teljesen bejárható, a pincerendszertől a kilátó toronyig. Minden helység a funkciójának megfelelően van berendezve, így visszarepülve az időben megismerhetjük a vár életét. Második programunk: a Tepla folyó partján épült Karlovy-Vary, az egykori híres fürdőváros, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A Fő utca pompája mint egy gyönyörűen megkomponált díszlet varázsolja el a látogatókat. Városnézés alatt megkóstolhatjuk a Becherovkat-t, majd visszautazás a száztornyú Prágába. (A Karlovy-Vary Program ára: 5.000 Ft/Fő "retur transzfer busszal"), akik nem jönnek velünk, azoknak az utasoknak egész napos szabad program Prágában "(Igényelhető 1 Napos (24 Órás) Tömegközlekedési Bérlet irodánktól: 1.700 Ft/Fő ár-tól.)" Prágában ezután lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón, megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok más nevezetességet! (Ára: 590 CZK/Fő)

 

 

3. Nap: Prága – Lednice - Budapest:

Reggeli után indulunk Lednicére ahol szabad program keretében megtekinthetjük a kastélyt és csodálatos Francia kertjét. Lesétálhatunk  kert végében található minaretig. Majd utunkat Budapest felé vesszük. Érkezés az esti órákban. A program sorrendje felcserélődhet! A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Részvételi díj: 42.990 Ft/Fő helyett most csak 

Előfoglalási Akciós Áron: 19.990 Ft/Fő -től

 

 

 

Az ár tartalmazza:

Szállást 2 éjszaka, Hotel 3***, 2 - 3 ágyas szobákban, komfortos

   saját fürdőszábos szobákban

Utazást autóbusszal (3 Nap/2 Éj) program szerint

Magyar nyelvű csoportkísérőt

 

 

Helyszínen kötelezően fizetendő csomag:

40 €/Fő, mely tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetést,

2 reggelit, idegenforgalmi adókat.

 

 

Az ár nem tartalmazza:

Adminisztratív díj: 1.500 Ft/Fő
BBP betegség, -baleset, -poggyász utasbiztosítást: 1.695 Ft/Fő 
Egyéni kérésre - Fix Ülőhely -Egyéni Igényre: 2.000 Ft/Fő 
Egyéni kérésre - Társítási felár: 12.500 Ft/1 Fő/2 Éj
Egyéni kérésre - Egyágyas felár: 24.000 Ft/1 Fő/2 Éj
Program költségeit és Belépőket + Fakultatívakat

 

Belépők + Fakultatív Programok:

Karlovy-Vary: 5.000 Ft/Fő 

Loketti Vár: 120 CZK/Fő 

Vacsora Moldvai hajókázással: 590 CZK/Fő 

Igényelhető - Tömegközlekedési Prága (24 órás) Bérlet: 1.700 Ft/Fő

 

 

Felszállási helyek:

Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló

Budaörs AGIP kút

Tatabánya M1-es mellett McDonald’s parkoló

Győr  M1-es mellett AGIP-kút

 
Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor!
20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!

Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak