Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Shanghai és Dubai (A XXI. Század 2 Metropolisza)

E-mail

5. nap: Nanjing Road – Bund – Shanghai Múzeum - Dubai (Egyesült Arab Emirátusok): Reggeli, majd városnézés: Nanjing Road, Bund. Délután látogatás a Shanghai Múzeumban, ahol átfogó képet kaphatunk Kína egész történelméről és művészetéről. Vacsora egy városi étteremben, majd transzfer a repülőtérre, elrepülés Dubaiba, mely az Egyesült Arab Emirátusok legnépesebb és második legnagyobb városa.......

 
Shanghai és Dubai 
(A XXI. Század 2 Metropolisza)
 
 
Utazás:
Repülővel
Közlekedés külön busszal, hajóval
/+program szerint
 
Ország bemutatása:
Egyesült Arab Emirátusok
Kína
 
Szállás:
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, 
kétágyas fürdőszobás szobákban
 
Ellátás:
Reggelis
 
2019.03.11 - 03.19.
 
 
Program: (9 Nap/8-7 Éj)
1. nap: Budapest …
Elrepülés Budapestről átszállással Shanghaiba. 
Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.
 
 
2. nap: … Shanghai (Kína)
Érkezés a délutáni órákban. Hajókázás a Huangpu folyón, amely során Shanghai felhőkarcolóiban, épületeiben gyönyörködhetünk. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Shanghaiban.
 
 
3. nap: Shanghai – Suzhou – mandarinkertek
Reggeli, majd kirándulás Suzhouba, útközben látogatás Luzhi vízi városban. Suzhou egy a Jangce folyó deltájában épült város, területének majdnem felét víz borítja; hatalmas csatornahálózata miatt méltán nevezik „Kelet Velencéjének”. 2500 éves történelme során több mandarinkert is épült a városban, ezek közül egyet meg is tekintünk, majd (idő függvényében) ellátogatunk egy selyemgyárba, ahol megismerkedünk a híres kínai hernyóselyem készítésével. Vízibuszos kirándulást teszünk a csatornán. Visszautazás Shanghaiba. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Shanghaiban.
 
 
4. nap: Jade Buddha templom – Shanghai óváros
– Örömök kertje
Reggeli, majd majd a városnézés folytatása Shanghaiban: Jade Buddha templom, amely két nagyon értékes jáde Buddha-szobornak ad otthont, amelyeket még Burmából hozott egy szerzetes. Habár maga a templom csupán 1928-ban épült, a régi klasszikus stílus azonban egyedülállóvá teszi ebben a hatalmas modern metropoliszban. Shanghai Óvárosa egy nagyon régi üzleti negyed, amelyben a turisztikai látványosságok, ajándéküzletek, éttermek, valamint a legöregebb bank, ékszerüzlet, teaház, és a cikk-cakk híd egyaránt fellelhető. A híres Örömök kertje is itt található, amelyet a XVI. században egy kínai kormányhivatalnok – mandarin – építtetett, azonban az ópiumháború idején teljesen elpusztult, és csak az 1950-es években építették újjá. Ez a lenyűgöző mandarinkert teljesen elfeledteti velünk, hogy egy 23 milliós város vesz körül bennünket. Vacsora egy városi étteremben. Este egy lélegzetelállító akrobata show-n veszünk részt. Szállás Shanghaiban.
 
 
5. nap: Nanjing Road – Bund – Shanghai Múzeum
- Dubai (Egyesült Arab Emirátusok)
Reggeli, majd városnézés: Nanjing Road, Bund. Délután látogatás a Shanghai Múzeumban, ahol átfogó képet kaphatunk Kína egész történelméről és művészetéről. Vacsora egy városi étteremben, majd transzfer a repülőtérre, elrepülés Dubaiba, mely az Egyesült Arab Emirátusok legnépesebb és második legnagyobb városa. A rövid idő alatt kőolajból meggazdagodott város ma a turisták egyik legkedveltebb célpontja. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.
 
 
6. nap: Dubai – dhow túra
Érkezés Dubaiba a kora reggeli órákban. Délelőtt pihenés, egyéni bazárlátogatás, fürdési lehetőség. Délután informális városnézés. Este egy vacsorával egybekötött Dhow túrán veszünk részt. A Dhow egy tipikus arab vitorlás hajó, gyönyörű szőnyegekkel és párnákkal díszítve. A hajókázás során elhaladunk Dubai leglátványosabb épületei mellett. A hajó büfé vacsora kínálata az arab vendégszeretetet tükrözi, többféle ínycsiklandozó étel vár minket az asztalon. Szállás Dubaiban.
 
 
7. nap: Dubai - városnézés
Reggeli, majd folytatjuk a városnézést Dubaiban, mely során gyönyörködhetünk a Dubai-öböl panorámájában. Ezután a Pálmaszigeten láthatjuk Dubai új és modern részét, az Atlantis hotelt, és a síparadicsomot. Majd fotóstop a Burj Al Arab hotelnél, amelynek vitorlához hasonlító alakját az Emírségek szimbólumaként emlegetik. A program végén vethetünk egy pillantást a világ legmagasabb épületére, a Burj Khalifára. A 828 méter magas torony a legek felhőkarcolója: itt található a legmagasabban fekvő étterem és a világ leggyorsabb liftje is. Késő délután sivatagi jeep-szafari a homokdűnéken, BBQ vacsorával. Szállás Dubaiban.
 
 
8. nap: Abu Dhabi
Reggeli, majd egész nap szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: egész napos Abu Dhabi túrára indulunk. Az Emirátusok fővárosa, Abu Dhabi az ország középső részén terül el, a Perzsa öböl partján. Szigetre épült, a szárazfölddel több híd köti össze. 1761-ben alapították, de igazi robbanásszerű fejlődése az olaj megtalálásának idejére, 1958-ra datálható, azóta vált a térség gazdasági-ipari központjává. Útközben láthatjuk a lenyűgöző Yas szigetet, amely a Formula 1-es pályának is otthont ad, majd folytatjuk a városnézést a XXII. századot idéző metropoliszban, ahol a régi és a modern épületek jól megférnek egymás mellett. Megtekintjük többek között a Zayed sejk mecsetet és a Corniche parkot, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Fotóstop a világ egyik legszebb, 7 csillagos szállodájánál, az Emirátusi Palotánál. Délután visszautazás Dubaiba. (A program ára: 24.500 Ft.) Vacsora. Szállás Dubaiban.
 
 
9. nap: Dubai - Budapest
Kora reggel transzfer a repülőtérre. 
Elrepülés Budapestre menetrend szerinti járattal. 
Érkezés a menetrendtől függően.
A változtatás jogát fenntartjuk!
 
Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
- Suzhou mandarinkertek
- A Nagy Csatorna
 
 
 
Részvétli díj Repülőjeggyel:
299.900 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegy
BBP biztosítás
közlekedés külön busszal, hajóval
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban,
                    kétágyas fürdőszobás szobákban,
reggelis ellátással
magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Reptéri illetékek üzemanyag felárral: 149.900 Ft (változhat)
Vízum: 22.000 Ft (Kína)*
Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 165 USD
                               (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
Sztornó biztosítás: 6.300 Ft (a részvételi díjra és a reptéri illetékekre)
Fakultatív program: 24.500 Ft (Abu Dhabi)
Egyágyas felár: 129.000 Ft (menetsségről ld. az Akciók menüpontot)
 
 
A 165 USD a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek),  az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő. /Borravaló: ajánlott 6 USD/nap/fő
 
További tudnivalók:
Minimum létszám: 18 fő
 - 14-17 fő közötti felár: 25.000 Ft
Fakultatív program: 16 főtől
 
Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi 
Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.
 
Fontos! Izraeli pecsét nem lehet az útlevélben! *A vízumot Budapesten nem magyar állampolgárok esetében csak magyarországi lakcímmel rendelkezőknek készítik el! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az út árai 1 EUR = 315 Ft, 1 USD = 290 Ft árfolyamig érvényesek. Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.

 

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak