Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Skót körutazás + Látogatással Skye szigetén

E-mail

A Skót Felföld összetéveszthetetlenül zord tájai, festői várai, Loch Ness és a skót szoknya legendája, egy pohár skót whisky és a misztikus szigetvilág mind felfedezésre csábít!

 
Skót körutazás +
Látogatással Skye szigetén (6 Nap/5 Éj)
 
A Skót Felföld összetéveszthetetlenül zord tájai, festői várai, Loch Ness
és a skót szoknya legendája, egy pohár skót whisky és
a misztikus szigetvilág mind felfedezésre csábít!
 
Utazás:
Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő Kb. 3,5 óra 
 
Elhelyezés:
3-csillagos szállodákban
 
Ellátás:
Reggeli
 
Idegenvezetés:
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
 
 
2018.09.19 - 09.24.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT
 
 
 
 
 
Program: (6 Nap/5 Éj)
1.nap: Glasgow
Elutazás Budapestről a délelőtti órákban amszterdami átszállással Glasgow-ba. Az érkezést követően rövid panoráma városnézés Glasgow-ban, majd bejelentkezés a szállodába. Este szabad program, felfedezhetik a város híres éjszakai életét! Szállás Glasgow-ban (1 éj).
 
 
2. nap: Stirling, Loch Lomond és Glen Coe
Reggeli után Stirling ősi városába utazunk, látogatás a várban, majd fotózási lehetőség a William Wallace emlékműnél. Utunk ezután a Loch Lomond tó és a Trossachs vidékén keresztül vezet, a gyönyörű tájat miniatűr Skóciának is hívják, hiszen a skót tájak minden jellegzetességét megtaláljuk itt. Továbbutazás a Ben Nevis lábánál fekvő Fort Williams környékére Glen Coe festői völgyén át, ahol megismerkedünk a MacDonald klán szomorú történetével. Szállás Fort Williams környékén (2 éj).
 
 
3. nap: Skye szigete
Egész napos kirándulás Skye szigetére. A Belső-Hebridák legnagyobb szigetének fő vonzereje a fantasztikus táj: zöldellő mocsarak, hegyvonulatok, izgalmas sziklaalakzatok, tavak, vízesések és vad, sziklás tengerpartok egyvelege. Séta Portree-ben a sziget fővárosában és látogatás a Dunvegan kastélyban, a MacLeod klán ősi székhelyén.
 
 
4. nap: Loch Ness, Blair kastély és Pitlochry
Reggeli után északra, Inverness felé utazunk, útközben ellátogatunk a híres Loch Ness-i tóhoz. Megismerkedünk Nessie, vagyis a tó szörnyének legendájával és megcsodáljuk a tóra néző kilátást a parton fekvő Urquhart kastélyból. Délután a gyönyörű természeti környezetben fekvő Blair kastélyt fedezzük fel és sétálunk egyet Pitlochry hangulatos városkájában. Szállás Perth környékén (1 éj). 
 
 
5. nap: St. Andrews, Edinburgh és Melrose
Délelőtt a bájos St. Andrews-ba teszünk látogatást. A tengerparton fekvő település a golf szülővárosa és ismert elit egyetemeiről is, itt tanult Vilmos herceg is. Megtekintjük a katedrális lenyűgöző romjait és a régi temetőt, majd továbbutazunk Edinburgh-ba, ahol ma panoráma városnézés során kezdjük az ismerkedést ezzel a lenyűgöző várossal! Délután Edinburgh környékén teszünk kirándulást, ellátogatunk a gyönyörű Melrose apátsághoz a Skót Határvidékre, majd egy whiskey lepárló üzembe, ahol kóstolásra is nyílik majd lehetőség. Szállás Edinburgh-ban (1 éj).
 
 
6. nap: Edinburgh
A délelőttöt Edinburgh-ban töltjük, felfedezzük az Óváros és az Újváros szépségeit, a város főutcája, vagyis a Royal Mile érdekes épületeit, a várat, láthatjuk a Holyroodhouse palotát (ami az angol királynő helyi rezidenciája), a St. Giles katedrálist és a Parlament modern épületét is. Rövid szabad program, majd transzfer a Glasgow-i repülőtérre, délután hazautazás Budapestre amszterdami átszállással.
 
 
 
Részvételi díj - kétágyas szoba: 279.900 Ft/Fő
Részvételi díj - egyágyas szoba: 349.900 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
repülőjegy, 
szállás 5 éjszakára,
reggelivel, 
transzferek és programok a leírás szerint, 
útlemondási biztosítás.
Utazás: Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő Kb. 3,5 óra 
Elhelyezés: 3-csillagos szállodákban
Ellátás: Reggeli
Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
repülőtéri illeték: kb. 29 000 Ft/fő, 
23 kg-os feladott poggyász: kb. 20 000 Ft/db,
belépőjegyek a nevezetességekhez, 
BBP baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

Hasonló utazások, szállások:

Skócia

    Foglalási díj: 500,-Ft/fő
    (Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
    Oldalak
    Dolce Travel Utazási Iroda
    Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak