Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Szilveszter - Srí Lankán

E-mail

Szilveszter Srí Lankán, Ősi emlékművek, tengerpartok, fűszerek, nemzeti parkok, elefántok, teaültetvények izgalmas egyvelege Sri Lanka, ismerjék meg a sziget csodáit körutazásunkon, majd lazítsanak pár napot a tengerparton, csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

 
Szilveszter Srí Lankán
 
Ősi emlékművek, tengerpartok, fűszerek, nemzeti parkok, elefántok, teaültetvények izgalmas egyvelege Sri Lanka, ismerjék meg a sziget csodáit körutazásunkon, majd lazítsanak pár napot a tengerparton, csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
 
2018.12.29 - 2019.01.08.
 
 
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal, Repülési idő Kb. 10 óra
Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban
Ellátás: félpanzió, szilveszteri vacsora
 
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 25 fő
 
 
 
 
 
Program: (11 Nap/8 Éj)
1 - 2. nap: elutazás Sri Lanka szigetére
Elutazás Budapestről a délutáni órákban, átszállás után érkezés másnap reggel Colombo repülőterére, majd transzfer a sziget központjába, Kandy városába. A város kellemes természeti környezetben, hegyektől övezve, egy tó partján terül el. Látogatás a Fog Templomba, mely a leghíresebb buddhista zarándokhely a szigetországban és séta a város bazárjainak és piacának színes forgatagában. Este tradicionális show keretében ismerkedhetünk a szigetország zenéjével és kultúrájával. Szállás Kandy-ben (2 éj).
 
 
3. nap: Peradeniya, teaültetvények és Nuwara Eliya
Délelőtt a gyönyörű Peradeniya botanikus kertben teszünk látogatást, amely a szingaléz királyok idején épült és a britek bővítették ki, majd Nuwara Eliya-ba utazunk. Az 1890 méter magasan fekvő Nuwara Eliya Sri Lanka egyik legfontosabb teatermelő vidéke. Az angol gyarmatosítók, mint ma a sziget tehetősebb lakossága, kikapcsolódni jártak ide, mivel itt a levegő mindig tiszta és hűvös. Felejthetetlen élményt nyújtanak az idevezető út csodálatos vízesései, hegyei és a végtelen teaültetvények látványa. Nuwara Eliya vöröstéglás épületeivel és hűvös klímájával Angliát idézi. Délután visszautazás Kandybe, útközben látogatás egy teagyárban, ahol megismerkedhetünk a különböző teafajtákkal. Szilveszteri vacsora a szállodában.
 
 
4. nap: Matale és Dambulla
Délelőtt búcsút veszünk Kandy-től és Dambulla felé utazunk, útközben megállunk Matale-ban, ahol látogatást teszünk egy fűszerkertben. Délután látogatás Dambulla sziklatemplománál, a szobrokkal és festményekkel pazarul díszített barlangszentélyek a buddhizmus különböző korszakainak jellegzetes örökségei. Szállás Kandalama környékén (2 éj).
 
 
5. nap: Sigiriya és Polonnaruwa
Reggeli után a Sigiriya szikla meghódítására indulunk. A híres sziklára Kasyapa király építtetett erődöt az V. században. A vár romjai ma is sejtetik annak egykori nagyságát, a szikláról pedig csodálatos kilátás nyílik a környező szavannás tájra. Továbbutazás Polonnaruwa-ba, mely a XI-XII. században volt a szingaléz birodalom virágzó fővárosa. Az UNESCO Világörökséghez tartozó romváros területén sztúpák, Buddha szobrok, hindu domborművek között sétálhatunk. A fő látnivalók: a Galviharaya kőtemplom lenyűgöző Buddha szobrai, a Nissankamalla tanácsterem oszlopsorai és a Parakrama Samudraya tó.
 
 
6. nap: Pinnawala és Induruwa
Látogatás Pinnawala-ban az elefántárvaházban, amit az elárvult, sebesült, beteg elefántok megmentésére hoztak létre. Hatalmas élmény látni az elefántcsorda frissítő fürdőzését a közeli folyóban. Transzfer az Induruwa tengerpartján fekvő szállodába, az utazás alatt jellegzetes ceyloni tájban gyönyörködhetünk: rizsföldek, kókuszligetek, ananászkertek, gumifa ültetvények váltják egymást. Szállás a tengerparti szállodában (4 éj).
 
 
7 - 9. nap: Induruwa
Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.
 
 
10 - 11. nap: Colombo
Délelőtt szabad program majd délután elutazás Colombóba. Panoráma városnézés a sziget fővárosában: Colombo hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben, modern toronyházak épültek a régi épületek helyére, de vannak városrészek, ahol még láthatjuk a brit gyarmati épületeket, a százéves óratornyot, hindu és buddhista templomokat. Búcsúvacsora Colombóban, majd éjszaka transzfer a repülőtérre, elutazás a hajnali órákban átszállással Budapestre, érkezés a déli órákban.
 
 
 
Részvételi díj - kétágyas szoba: 539.900 Ft/Fő
Részvételi díj - egyágyas szoba: 729.900 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalma:
repülőjegy,
szállás 8 éjszakára a megjelölt étkezésekkel,
programok,
belépőjegyek a nevezetességekhez,
útlemondási biztosítás.
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illeték: kb. 139 000 Ft/fő,
sri lankai vízum és vízumügyintézés díja: 15 000 Ft/fő,
borravalók,
BBP betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 750 Ft/Fő/Nap -tól
All inclusive felár a tengerparton (4 éj): 59 900 Ft/Fő
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak