Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Szilveszter Acapulcóban + Mexikói körutazással

E-mail

Tapasztalja meg Ön is miért ez a mexikói utazás törzsutasaink kedvenc választása szilveszterre! Felfedezhetik Mexikóváros és környékének látnivalóit, a szilvesztert pedig már Acapulco fantasztikus tengerpartján tölthetik. csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

 
Szilveszter Acapulcóban
+ Mexikói körutazással
 
Tapasztalja meg Ön is miért ez a mexikói utazás törzsutasaink kedvenc választása szilveszterre! Felfedezhetik Mexikóváros és környékének látnivalóit, a szilvesztert pedig már Acapulco fantasztikus tengerpartján tölthetik. Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
 
 
2018.12.27 - 2019.01.07.
UTOLSÓ 1 HELY !!!
 
 
Utazás: Menetrend szerinti repülőjáratokkal, Repülési idő Kb. 13 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli (felár ellenében félpanziós ellátás)
 
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 25 fő (fakultatív programokon 10 fő)
 
 
 
 
 
Program: (12 Nap/10 Éj)
1. nap: utazás Mexikóba 
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, átszállás Frankfurtban, továbbutazás a kora délutáni órákban. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Mexikóvárosban (3 éj).
 
 
2. nap: Teotihuacan és Guadalupe 
Reggeli, majd egész napos kirándulás Teotihuacanba, Mexikó leghíresebb történelmi emlékhelyére. A Nap és a Hold piramisok tetejéről csodás kilátás nyílik a Halottak útjára és a romvárosra, mely egykor a világ öt legnagyobb települése között volt számon tartva. Útközben látogatás a Három Kultúra terére és Guadalupébe, az amerikai kontinens legnagyobb búcsújáró helyére. A Guadalupei Szent Szűz Bazilikáját azon a helyen emelték, ahol a legenda szerint 1531-ben Szűz Mária megjelent egy indián előtt.
 
 
3. nap: Mexikóváros 
Reggeli után egész napos autóbuszos és gyalogos városnézés a világ legnagyobb városában, Mexikóvárosban, amelynek legfőbb nevezetességei az Antropológiai Múzeum indián emlékei, a katedrális, a Zócalo (főtér) és a kormányzósági palota.
 
 
4. nap: Cuernavaca 
Reggeli után utazás Mexikóvárostól délre, Cuernavacába, az örök tavasz városába (a székesegyház és a Cortez palota megtekintése), majd továbbutazás a híres üdülővárosba, Acapulcóba. Szállás Acapulcóban (5 éj).
 
 
5 - 8. nap: Acapulco 
Pihenés, kikapcsolódás Acapulco gyönyörű tengerpartján, fakultatív programlehetőségek a helyszínen.
 
Fakultatív programok: 
• Acapulco – sziklaugrók: Félnapos városnézés Acapulcóban, melynek csúcspontja a sziklaugrók megtekintése. Évtizedek óta vetik magukat a mélybe a vakmerő sziklaugrók, akik a 38 m magas szirtről ugranak le a mindössze 5 méter széles La Quebrada sziklaöbölbe. A kirándulás ára tartalmazza 2 ital árát. Részvételi díj: 19 900 Ft/fő. 
 
• Hajókirándulás: Hangulatos félnapos hajókirándulás a lélegzetelállító Acapulco-öbölben, ahol számos híresség háza is látható. Részvételi díj: 21 900/fő.
 
 
9. nap: Taxco 
Délelőtt utazás a gyönyörű Taxcóba, az ország talán legkedvesebb városkájába. A mediterrán hangulatú ezüstváros macskaköves, meredek utcácskái a hegytetőre vezetnek, ahol a város éke, a Santa Prisca templom áll. Érdemes betérni a számtalan, ezüst ékszereket áruló üzlet egyikébe is, hiszen a város ezüstbányászatáról is nevezetes! Szállás Taxcoban (1 éj).
 
 
10. nap: Puebla 
Reggeli után továbbutazás Pueblába. Útközben az amerikai kontinens legnagyobb piramisának, a cholulai dombpiramis megtekintése. Délután városnézés a Popocatepetl vulkán lábánál fekvő Pueblában, melynek belvárosa a világörökség részét képezi. Szállás Pueblában (1 éj).
 
 
11. nap: Mexikóváros 
Reggeli után elutazás Mexikóvárosba, látogatás a Coyoacán negyedben és az izgalmas Frida Kahlo múzeumban, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Frankfurtba az esti órákban, éjszakázás a repülőgépen.
 
 
12. nap: érkezés Budapestre 
Továbbutazás Budapestre a délutáni órákban.
 
 
 
 
 
Részvételi díj - kétágyas: 539 900 Ft/Fő
Részvételi díj - egyágyas: 699 900 Ft/Fő
Részvételi díj - felnőtt pótágyon: 509 900 Ft/Fő
Gyermek (12 éves korig, 2 felnőttel egy szobában): 389 900 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalma:
repülőjegy,
10 éjszakai szállás + reggelivel,
programleírásban szereplő városnézések,
kirándulások belépőjegyekkel,
transzferek,
csoporttal utazó magyar idegenvezető,
útlemondási biztosítás.
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Repülőtéri illeték kb. 145 000 Ft/fő,
borravalók (45-50 USD/fő),
BBP baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 750 Ft/Fő/Nap -tól 
fakultatív félpanziós felár (9 vacsora) 70 000 Ft/fő,
fakultatív szilveszteri vacsora 55 000 Ft/fő.
 
*Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy  3 fő elhelyezése  2 duplaággyal
(kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.
 
 
 
 
 
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak