Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

(Szilveszter Fényei Toszkánában) + Élőzenés Gálavacsorával (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

Toszkánába érkezni mindig egyedülálló élmény. Szakadjon el a magyvárosok zajos nyüzsgésétől és töltse velünk az év utolsó napjait ünnepi fényekben pompázó, középkori hangulatot őrző kisvárosokban, ahol az olaszok felhőtlenül élvezik az év végét. Egy ilyen hangulat részévé válni akár csak egy kis időre is, kivételes alkalom. A hideg télben töltődjön fel velünk a termálfürdők városában és a reneszánsz pompában tündöklő Firenzében, és köszöntse az új évet olasz hangulatban, Itália szívében!....

 
 
(Szilveszter Fényei Toszkánában)
+ Élőzenés Gálavacsorával (4 Nap/3 Éj)***
 
Rövid ismertető: Toszkánába érkezni mindig egyedülálló élmény. Szakadjon el a magyvárosok zajos nyüzsgésétől és töltse velünk az év utolsó napjait ünnepi fényekben pompázó, középkori hangulatot őrző kisvárosokban, ahol az olaszok felhőtlenül élvezik az év végét. Egy ilyen hangulat részévé válni akár csak egy kis időre is, kivételes alkalom. A hideg télben töltődjön fel velünk a termálfürdők városában és a reneszánsz pompában tündöklő Firenzében, és köszöntse az új évet olasz hangulatban, Itália szívében! 
 
 
 
Utazás: Autóbusszal (WC, videó).
++Fel- és leszállási lehetőség: Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és
BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
 
Szállás: 3*-os szállodában Montecatini Terme (3 éj) /A kellemes hangulatú, nemrégiben felújított szálláshelyek, kitűnő helyen, Montecatini központja közelében találhatóak. Szobák: ízlésesen berendezett 2 ágy (pótágyazható),fürdőszoba, TV, telefon, a szobák egyrésze balkonos.
 
Ellátás (krt): reggeli és szilveszteri gálavacsora élőzenével
+(félpanzió felár ellenében) igényelhető
 
További vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében: 
Debrecen - Nyíregyháza - Miskolc: 8.990,-Ft/fő oda-vissza
Eger - Gyöngyös: 7.590,-Ft/fő oda-vissza
 
 
2018.12.29 - 2019.01.01.
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1.nap: Budapest - Montecatini Terme 
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel.  Érkezés Montecatinibe az esti órákban. 
 
 
2. nap:  San Gimignano - Siena
A reggeli után szabadidő vagy egész napos, kellemes fakultatív kirándulás a toszkán vidéken. (Ár: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval). Mai utunk elsőként a tornyok városaként nevezett San Gimignano-ban vezet, mely az Unesco Világörökség része. Varázslatos sétát teszünk az időben, felfedezve a mesés díszbe öltözött óváros tereit, ódon utcácskáit a katedrálissal és a városházával, 15 fantasztikus tornyával, melyek közül az egyik, mai napig is látogatható. A városnézés után egy közeli farm bűvöl el bennünket, miközben megkóstolunk párat a helyi finom borokból. Ezután Siena-ba, Toszkána gótikus gyöngyszemébe vezet, ahol felkeressük a híres kagyló alakú főteret a Piazza del Campo-t, a katedrálist, a világhírű városházát és a tér meghatározó tornyát, a Torre del Mangia-t is. Szabadidő a városban, majd visszautazás a szálláshelyünkre.
 
 
3. nap: Firenze és szilveszter
Reggeli után után elindulunk Toszkána „fővárosába”, Firenzébe, ahol kellemes karácsonyi díszben és újévköszöntő hangulattal vár minket a fénybe öltözött város. (Helyi idegenvezető és közlekedés díja: 10 EUR/fő). Gyalogos városnézés a györnyörű, reneszánsz városközpontban, ahol  többek között megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot és a híres Ponte Vecchio-t is. A délutáni órákban szabadidő, vagy fakultatív programként az Uffizi képtár remekműveit csodálhatják meg (Ár: 40 EUR/fő- a részvételi szándékot foglaláskor előre kérjük jelezni) vagy  szabadidő keretében, egyénileg fedezhetik fel a  még mindig ünnepi díszben pompázó, fénylő várost, annak egyedülálló fedett piacát, a fenséges paloták között megbúvó kis utcácskák rejtett zugait, és szilveszteri ajánlatait. A szállodában gálavacsorával, zenés újév köszöntő programmal, játékokkal és tombolával várnak minket. Az esti mulatságig pihenhetünk, vagy egy rövid romantikus sétát tehetünk Montecatini Terme  ünnepi fénybe bújtatott, hangulatos, meghitt városkájában, elvegyülve ünnepi forgatagában. Közös, pezsgős óév búcsúztató koccintás,  játék, családias, fergeteges hangulat!
 
 
4. nap: Poggio a Caiano - Budapest
Reggeli után hazaindulás. Rövid megálló Poggio a Caiano településen, ahol az egyik legszebb és leghíresebb Medici Villa található. Sétálunk egyet a kastélyban és  a Világörökség részét képező villa csodálatos parkjában, majd továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.
 
 
 
 
Részvételi díj: 96.990 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
Utazás: Autóbusszal (WC, videó).
++Fel- és leszállási lehetőség: Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és
BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Szállás: 3*-os szállodában Montecatini Terme (3 éj) /A kellemes hangulatú, nemrégiben felújított szálláshelyek, kitűnő helyen, Montecatini központja közelében találhatóak. Szobák: ízlésesen berendezett 2 ágy (pótágyazható),fürdőszoba, TV, telefon, a szobák egyrésze balkonos.
Ellátás (krt): reggeli és
szilveszteri gálavacsora élőzenével (félpanzió felár ellenében)
Magyar nyelvű csoportkísérőt/Idegenvezetőt
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
BBP baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást: 2.320 Ft/Fő (69 éves kor -ig) -Classic
BBP baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást: 3.000 Ft/Fő (69 éves kor -ig) -Premium
Útlemondási -Stornó díjat az utazásra
Foglalási díjat: 1.500 Ft/Fő
Félpanziós felár: 13 600 Ft/Fő
Egyágyas felár (társítás nélkül): 15 900 Ft/Fő
Üdülőhelyi díj: 1,5 EUR/fő/éj 
 
Közlekedési költségek: 
- Firenze helyi idegenvezetés és közlekedési költség: 10 EUR/fő
 
Belépők összesen kb.:  6 - 12 EUR/fő
-Firenze/ Székesegyház: ingyenes
-Firenze/ Santa Croce templom: kb. 6 EUR/fő
-Siena/ Dóm: kb. 6 EUR/fő
-San Gimignano/ Bazilika: kb. 4 EUR/fő
-San Gimignano/ Régi városháza + lakótorony: kb. 7 EUR/fő
-Poggio a Caiano Medici Villa: ingyenes
++ Audio-guide: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap
 
Felárak és belépők: 
Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő):
- San Gimignano- Siena: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval
- Uffizi képtár (előzetes jelentkezéssel): 40EUR/fő-csak itthonról foglalva lehetséges 
 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak