Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Szilveszter Horvátországban - Rijeka (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

Szilveszter Horvátországban, Rijeka (4 Nap/3 Éj)*** Szilveszterezett már sokszor, de így még nem !! Hűvös éjszakában forró hangulatú utcabál az Adria mellett !!! A szilveszteri vacsorához ünnepi ruha nem szükséges, mert csak klasszikus vacsorát tálalnak a szállodában. Ezt követően kényelmes cipőben és meleg ruhában kimegyük a főtérre, az utcabálba. Élőzenés koncertek, ünnepi hangulat és vidám arcok várnak minket és nyugodtan táncra is perdülhetnek a forgatagban.

 
Szilveszter Horvátországban,
Rijeka (4 Nap/3 Éj)***
 
 
Utazás: légkondicionált autóbusszal (videó, italautomata) Nincs éjszakai utazás! 
+ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont),
Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
 
Szállás: Rijeka Hotel 3***
Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, TV, telefon, WiFi.
 
Ellátás (krt): 3 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora). 
Szilveszter este normál ellátás, gálavacsora nincsen.
 
Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza): 
Nyiregyháza, Deberecen, Miskolc: 8.990,- /Fő
Gyöngyös, Eger: 7 590,- /Fő
 
2018.12.29 - 2019.01.01.
-BETELT !!! / 1. BUSZ 
 
 
 
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1. nap Zágráb, Rijeka:
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A déli órákban Zágráb-ba érkezünk és megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb óévi vásárt a város valamely terén vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. Élményekkel telve irány az Adria partja. Érkezés Rijeka-ba, szállás elfoglalása és vacsora.
 
 
2. nap: Rijeka, Trsat vára, Opatija:
Az ízletes reggelit követően, idegenvezetőnkkel gyalogos városnézés keretében megismerkedünk Rijeka város szépségeivel, és felkutatjuk a magyar vonatkozású emlékeket, valamint a Monarchia idejéből híressé vált kikötőt. Természetesen, a rijekai piacot sem hagyjuk ki. Akinek még sok energiája marad, nekivághat 526 lépcsőn át, a Trsati várba vezető útnak! A kényelmesebbek a buszos utazást is választhatják, hogy feljussanak a középkori, Rijeka fölé magasodó Trsati várba, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Tovább utazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjával és utcáival ejt rabul mindenkit. A városnézést követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon. Élményekkel telve indulunk, hogy visszaérjünk a szállodánkba. Vacsora előtt még mindenkinek lehetősége van egyénileg felfedezni Rijeka rejtett utcácskáit. 
 
 
3. nap: Pihenés vagy fakultatív program: Rovinj, hajókázás, Pula
Ezen a napon eldöntheti, hogy Rijeka-ban, pihenéssel tölti-e az egész napot, vagy inkább megismeri a csodás Isztriát, és részt vesz a fakultatív kiránduláson. Reggeli után irány Rovinj, ahol megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Sétánkat megszakítjuk egy frissítő, 1,5 órás hajókirándulással. A tengeren ringatózva csodálhatjuk meg a várost és a körülvevő fantasztikus szigeteket. A szépséges látvány mellett koccintunk egy pohár pezsgővel a búcsúzó óévre. A hajókázás után utunk Pula felé vezet tovább. Teljesen más színben pompázik ez a nagyváros, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző amfiteátrum, a római Colosseum "ikertestvére" (Arena, Arany kapu stb.). Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza vacsorára a szálláshelyre. Részvételi díj: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek.
 
A szilveszteri vacsorához ünnepi ruha nem szükséges, mert csak klasszikus vacsorát tálalnak a szállodában. Ezt követően kényelmes cipőben és meleg ruhában kimegyük a főtérre, az utcabálba. Élőzenés koncertek, ünnepi hangulat és vidám arcok várnak minket és nyugodtan táncra is perdülhetnek a forgatagban. Éjfélkor, tűzijáték mellett köszöntjuk az újévet! Mindenki addig ünnepelhet, táncolhat amíg a lába bírja. Mindazok, akik már nem tudnak lépést tartani az ünneplőkkel, nyugodtan visszasétálhatnak a szállodába. 
 
 
4. nap pihenés, hazautazás:
Az év első délelőttjét mindenki a kedve szerint töltheti el, sétával vagy kávézással vagy sima lazítással a kék Adria mellett. Délben elhagyjuk a szállodát, búcsút intünk a tengernek és a hegyek felé vesszük az irányt. Visszaérkezés Budapestre esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 68.390 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
+ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont),
Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Szállás: Rijeka- Hotel 3***, 2 ágyas szobákban /Tv telefon, WIFI.
Ellátás (krt): 3 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora). 
Magyar nyelvű csoportkísérőt/idegenvezetőt
Foglalási díjat
Üdülőhelyi díj 
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
Stornót az utazásra
BBP baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.320 Ft/Fő), 
Fakultatív programot és a Belépőket.
 
Fakultatív program (min 25 fő esetén):
Pula, Rovinj, hajókázás*: 30 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 20 EUR/fő.
hajókázás az időjárás függvényében!
 
Belépők a helyszínen: kb. 100 HRK/fő.
Minimum létszám: 35 fő.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak