Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Szilveszter Velencében (4 Nap/3 Éj)

E-mail

1. Szabadidő Velencében: Este 20.00 óra körül utazás Punta Sabbioniba, majd hajózás Velencébe (hajójegy külön fizetendő). Aki szeretne, elvegyülhet a Szent Márk tér forgatagában. Velence városában ilyenkor nyitva tartanak egész éjszaka az un. “Baccaro” vendéglők… éjfélkor tűzijáték a Szent Márk térrel szemben. Hajnali 1.00 óra körül hajóval és busszal visszatérés a szállodába. - 2. Új Év köszöntés Velencében, a hajón: Este 20.00 óra körül utazás Punta Sabbioniba, majd hajózás Velencébe (hajójegy és Új Év köszöntés külön fizetendők): 23.00 órakor hajóra szállunk, és hajókázunk a lagúna ...................

 
Szilveszter Velencében 
(4 Nap/3 Éj)***

 

 

Utazás: autóbusszal 
 
Szállás: 3 éjszaka Velence környékén 3*-os szállodában, 
2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
 
Ellátás: reggeli

 

2018.12.29 - 2019.01.01.

-BETELT !!! / 1. BUSZ

 

 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1. nap:
Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Délután érkezés a Roncade kastélyba, ahol a bástyákkal körülvett kis villát tekintjük meg, majd borkóstoló következik. Este a szállás elfoglalása.
 
 
2. nap:
A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Délelőtt Punta Sabbioniból hajózunk a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. Délután szabadprogram. Este visszahajózás Punta Sabbioniba, majd visszautazás a szálláshelyre.
 
 
3. nap:
Reggeli után elutazás Padovaba, Szent Antal városába. Gyalogos városnézés, melynek során megtekintjük a Szoborparkot, amelyet egy csatorna hidakkal, továbbá híres padovai személyiségek szobrai díszítenek, valamint ellátogatunk a Szent Antal Bazilikához. A városnézés után visszatérünk szálláshelyünkre, pihenési lehetőség.
 
Programlehetőségek Szilveszter estére:
1. Szabadidő Velencében: Este 20.00 óra körül utazás Punta Sabbioniba, majd hajózás Velencébe (hajójegy külön fizetendő). Aki szeretne, elvegyülhet a Szent Márk tér forgatagában. Velence városában ilyenkor nyitva tartanak egész éjszaka az un. “Baccaro” vendéglők… éjfélkor tűzijáték a Szent Márk térrel szemben. Hajnali 1.00 óra körül hajóval és busszal visszatérés a szállodába.
 
2. Új Év köszöntés Velencében, a hajón: Este 20.00 óra körül utazás Punta Sabbioniba, majd hajózás Velencébe (hajójegy és Új Év köszöntés külön fizetendők): 23.00 órakor hajóra szállunk, és hajókázunk a lagúna kis szigetei között. Az éjféli tűzijátékot, melyet a Szent Márk öbölben rendeznek meg, a hajóról nézzük, ahol a helyi hagyományoknak megfelelően prosecco és panettone elfogyasztásával köszöntjük az Új Évet. A program ára tartalmazza a prosecco-t (habzóbor) és a „Panettone” kalácsot, ami éjfélkor Velencében hagyomány (1 üveg prosecco / 2 fő + kalács). Hajnali 1.00 óra körül hajóval és busszal visszatérés a szállodába.
 
3. Szilveszteri mulatság a szállodához tartozó villában. Svédasztalos büfé, 4 fogásos menüvacsora, éjfél utáni vacsora tipikus olasz ételekkel, hajnali reggeli. Élő zene (külön fizetendő)
 
 
4. nap:
Délelőtt szabadidő és pihenés. Dél körül hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban. A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
 
 
 

Részvételi díj: 62.900 Ft/Fő 

 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal, 
2 éj szállás, 
reggeli ellátás, 
magyar nyelvű idegenvezetés.
 
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Egyágyas felár: 13.800 Ft/1 Fő
Társítási felár: 6.900 Ft/Fő
Stornót -az utazásra + VOX talk városi készüléket,
BBP betegség, baleset, poggyász utasbiztosítást: 2.320 Ft/Fő (69 éves kor -ig)
 
Fakultatív program:
Új Év köszöntés a hajón 35 Euro/Fő
Szilveszteri mulatság a szállodához tartozó villában: kb. 95 Euro/Fő
 
Várható belépőjegy költségek:
Roncade kastély, borkóstoló: kb. 12 Euro/Fő
Behajózás Velencébe, Murano-Burano kirándulással egybekötve (dec. 30.): kb. 35 Euro/Fő
Transzfer behajózás Velencébe (december 31. este): kb. 20 Euro/Fő
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)
A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
 
 
Felszállási helyek:
Budapest, Hősök tere, (06:00)
Budapest, Móricz Zs. körtér/Villányi út 7. előtti BKK buszmegálló (06:15)
Budaörs pihenőhely, 9 Km kő (06:20)
 
Pihenőhelyi felszállás: M7:
M7 autópálya, Váli völgyi pihenőhely, 33 Km kő (06:30)
M7 autópálya, Velence pihenőhely, 45 Km kő (06:40)
M7 autópálya, Fehérvári pihenőhely, 59 Km kő (06:50)
M7 autópálya, Lepsényi pihenőhely, 83 Km kő (07:10)
M7 autópálya, Sóstói pihenőhely, 94 Km kő (07:15)
M7 autópálya, Siófok pihenőhely, TESCO parkoló, (07:20)
M7 autópálya, Balatonlellei pihenőhely, 137 Km kő, (07:45)
M7 autópálya, Keresztúri pihenőhely, 167 Km kő, (08:20)
M7 autópálya, Zalakomári pihenőhely, 192 Km kő, (08:40)
M7 autópálya, Nagykanizsa pihenőhely, TESCO parkoló, (09:00)
M7 autópálya, Sormási pihenőhely, 215 Km kő, (09:15)
M70 autópálya, Csörnyeföldi pihenőhely, 15 Km kő, (09:30)
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak