Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Szlovénia - Orchidea Farm

E-mail

Utunkat folytatva el látogatunk Közép Európa egyetlen Trópusi Kertjét és Orchideafarmját, Dobronakon. Évente több, mint 1 – 1,5 millió növényt nevelnek. A több ezer m2 –es üvegházban megcsodálhatjuk a szebbnél szebb virágokat, az orchideák mellett gyönyörködhetünk a termő trópusi gyümölcsökben, húsevő virágokban és aki szeretne mintaboltban vásárolhat virágokat, orchideákat.

 

Szlovénia - Orchidea Farm 

 

Utazás: autóbusszal

 

2018.04.14. (Szombat) -BETELT !!!

2018.05.05. (Szombat) - BETELT !!!

2018.05.06. (Vasárnap) -BETELT !!!

2018.05.12. (Szombat) -BETELT !!!

2018.09.08. (Szombat)

 

Program:

Indulás Budapestről a reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovéniáig. Elsőként megtekintjük Dobronak mellett az Energia Parkot, amely gyógyhatásáról ismert.  A Szt. Vid kápolna és Vid kút közelében a természetgyógyászok és radiológusok olyan földi kisugárzó pontokat fedeztek fel ami pozitívan hat közérzetünkre, egészségünkre. Nagyon sokan itt enyhítik fájdalmaikat és egészségügyi panaszaikat, vannak, akik csodálatos módon meggyógyulnak, mások úgy érzik, nem történt semmi különös. A látogatók többsége már rövid idő elteltével érzi a bizsergést, a meleget vagy más hatást, ami bizonyítja, hogy a vibrációk különleges módon, káros hatások nélkül hatnak mindenkire, aki ezeken a pontokon tartózkodik. A teljesen egészségesek is szívesen csatlakoznak az energiapontokat látogatókhoz, meghallgatják a reménnyel teli, és egészségre vágyó beszélgetéseiket, hiszen a térség mindenkinek elég energiát biztosít. Tegyünk csak egy rövid sétát az erdőben, és eltűnik a nyugtalanság, a feszültség és a stressz, testünkből kiválnak a mérgek, eltűnnek mindazok a terhek, amelyek megkeserítik a mai kor emberének mindennapi életét.

 

Utunkat folytatva el látogatunk Közép Európa egyetlen Trópusi Kertjét és Orchideafarmját, Dobronakon. Évente több, mint 1 – 1,5 millió növényt nevelnek. A több ezer m2 –es üvegházban megcsodálhatjuk a szebbnél szebb virágokat, az orchideák mellett gyönyörködhetünk a termő trópusi gyümölcsökben, húsevő virágokban és aki szeretne mintaboltban vásárolhat virágokat, orchideákat.

 

A nap zárása ként  megtekintjük Lendvát a szlovéniai magyarság központját. Kívülről megcsodálhatjuk a Lendvai várat ami a törökök elleni védőbástya rendszerhez tartozott. „(A várban az állandó kiállítás a törökök ellen vívott harcok történtét mutatja be.)” majd szabadprogram keretében fakultatív est-ebéd válaszható egy folyó parti étteremben. Kiemelten ajánljuk a frissen elkészített pisztrángot, tökmag olajos salátával. Visszaindulás a délutáni időpontban, érkezés az esti órákban Budapestre. 

 

 

(A fakultatív estebéd étkezést "irodánkban" előre jelezni szíveskedjenek)!

A programok sorrendje felcserélődhet, programunk az orchidea farm időpontjához igazodik. 

 

4 Fogásos Menü:

- Marhahús leves

- Sült pisztráng hasábbal "Lendva módra" /-vagy Csirke hússal 
- Vegyes saláta ízletes tökmagolajjal
- Lendava Házi Desszerttel

 

 

 

Részvételi díj: 13.990 Ft/Fő helyett most csak

Előfoglalási Akciós Ár: 9.200 Ft/Fő (Szeptember)

 

 

 

Az ár tartalmazza:

Utazás autóbusszal

Magyar nyelvű csoportkísérőt/idegenvezetőt

 

Az ár nem tartalmazza:

BBP Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 660 Ft/Fő (69 éves kor -ig)

Belépő: Trópusi kert és Orchidea Farm kb. 5 €/Fő

Fakultatív: 4 Fogásos Estedbéd Lendva módra + Pisztrán + Lendva desszert

Fix Ülőhely - Egyéni Igényekre: 2.000 Ft/Fő 

 

 

Felszállási helyek: Vetőlegesen:

Budapest, Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkoló, SPAR bejárat, reggel (06:00)

Budaörs, AGIP kút, reggel (06:20)

M7-es autópálya, Velencei pihenő, MOL benzinkút, 45-ös km kő, reggel (06:40 - 45)

M7 -es autópálya, Siófok, TESCO parkoló, regge (07:15 - 20)

M7 -es autópálya, Nagykanizsa, TESCO parkoló, reggel  (08:50 - 09:00)

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak