Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Téli Zakopane

E-mail

Program: (Választható: Donovaly síelés -vagy Zakopane vásárlás): Innen aki Zakopane-ban szeretne vásárolni, lovas kocsikázni/szánozni azon utasok tovább utaznak velünk Lengyelország felé. Akik Donovaly-ban szeretnének maradni azon utasok egyénileg amit szeretnének szabadidejükben, rengeteg programok közül választhatnak. A programokról, aktuális árakról, információt itt találnak: -Síelés, snowboardozás (felnőtt és gyerek pályák is vannak) - szánkózás - korcsolyázás - pihenés, rekreáció.

 
Téli Zakopane 
 
 
Utazás: autóbusszal 
 
2018.01.06. - 1. BUSZ - BETELT !!!
2018.01.06. - 2. BUSZ - BETELT !!!
2018.01.13. - 1. BUSZ - BETELT !!!
2018.02.03. - 1. BUSZ - BETELT !!!
2018.02.10. - 1. BUSZ - BETELT !!!
2018.02.17. - 1. BUSZ - BETELT !!!
 
 
 
 
További érintett desztinációk:
Budapest - Szlóvákia (Donovaly - síelés) - Lengyelország (Zakopane) - Budapest
 
 
Program: (Választható: Donovaly síelés -vagy Zakopane vásárlás):
Indulás a kora hajnali órákban, Budapestről kb. hajnali 04:00 -kor körül (időjárás függvényében, hóesés esetén előbb). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Első megállónk az Alacsony-Tátra területére, a 980 m magasan fekvő Donovalyba, mely Szlovákia egyik legkedveltebb sí központja. Az üdülőfalu gyönyörű környezetben, hófödte hegycsúcsokkal körbezárt völgyben fekszik. Innen aki Zakopane-ban szeretne vásárolni, lovas kocsikázni/szánozni azon utasok tovább utaznak velünk Lengyelország felé. Akik Donovaly-ban szeretnének maradni azon utasok egyénileg amit szeretnének szabadidejükben, rengeteg programok közül választhatnak. A programokról, aktuális árakról, információt itt találnak: http://www.parksnow.sk/zima/hu/atrakcie.php.  -Síelés, snowboardozás (felnőtt és gyerek pályák is vannak) - szánkózás - korcsolyázás - pihenés, rekreáció. A síelőket várják a sípályák (Park Snow Donovaly – 16 felvonó, 11 km hosszú pályarendszer).
 
Következő látogatásunk/megállónk Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosában, Zakopane-ba. Séta a górál stílusú házak között, a híres fatemplom megtekintése, majd fakultatív (egyénileg, ha időnk engedi) program keretében fogaskerekűvel feljuthatnak a Gubalowka hegyre (kb. 25 PLN/Fő), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Majd irány a piac: ízletes, tradicionális sajtokat, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Hó esetén fakultatív lovas szánozásra is van lehetőség aki szeretné, de egyénileg választható (ha időnk engedi). Késő délután hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel (Donovaly megállással). Érkezés a késő éjjeli/másnap hajnali órákban.
 
 
Részvételi díj: 12.999 Ft/Fő helyett most csak 
Előfoglalási Akció: 9.995 Ft/Fő
 
 
 
Az ár tartalmazza: 
az utazást autóbusszal 
 
Az ár nem tartalmazza: 
Fakultatív programokat/Belépőket - egyénileg !
BBP biztosítás: 1.100 Ft/Fő (Classic T.)
Fix ülőhely -egyéni kérésre: 2.000 Ft/Fő
Fakultatív - Lovaskocsizás vagy lovasszánozás: kb. 45 PLN/Fő
Fakultatív - Gubalowka felvonó: kb. 25 PLN/Fő
 
Fakultatív program/Belépők: Egyénileg - Lovas szánozás: Varázslatos kirándulást tehetnek a Zakopane környéki kanyargós ösvényeken, miközben gyönyörködhetnek a hófehér Tátrában. Javasolt: Az időjárásnak megfelelően öltözni, téli ruházat, kényelmes és polár legyen a hideg miatt!
 
 

Felszállási Lehetőség/várható időpontokkal:

Budapest, Blaha Lujza tér, Corvin Áruház előtti, SPAR bejárat, parkoló, reggel (04:00)

M2-es autópálya, Dunakeszi-Pihenő, Shell Benzinkút, 25-ös km kő, reggel (05:00)

 

 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!

Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az ár a buszjegy értékesítést tartalmazza /Fő részére. A programváltozás jogát minden eshetőségre fen tartja irodánk az Önök érdekében. Kérnénk minden utast, hogy akik egyénileg szeretnének közlekedni Zakopane-ban saját programmal, előtte egyeztessenek a kint lévő csoportkísérővel időtartamot az elő forduló nagy tömeg miatt! Előre is köszönjük!
 
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, egy napost: 660 ft/Fő a több napost napi 565 Ft -vagy 580 ft -vagy 720 Ft-ért, korhatár korlátozás nélkül köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi. Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kint tartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása. A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is bele értve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról. Az utazás ideje alatt idegenvezetőink feladata az utazáson részt vevők számára szervezett programok zavartalan lebonyolítása. Irodánk felelősséget nem tud vállalni az elmaradt programokért, akkor, amikor a biztosítás nélkül utazót kell az idegenvezetőnek rendőrségre, kórházba kísérnie, több órás várakozással. Erre nyújt segítséget a biztosítás, ezért kérünk mindenkit, hogy utasbiztosítás nélkül ne utazzon külföldre. Idegenvezetőink  minden segítséget megadnak annak, aki bajba jutott, tehát senkit nem fognak magára hagyni. Azonban felelősségteljes utazásszervezést csak utasbiztosítással tudunk garantálni programjainkon.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak