Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Thaiföld Körutazás + Tengerparti Pihenéssel

E-mail

4. nap: Bangkok – Kwai folyó – Kanchanaburi: Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: utazás Thaiföld legszínesebb piacához a Damnoesaduak-i úszópiachoz. Útközben az ország legnagyobb sóforrását látjuk. Felkeressük az egzotikus gyümölcseiről és különleges kézimunkáiról nevezetes piacot, ahol visszaköszön a régi idők életmódja. Folytatjuk utunkat Kanchanaburi felé. Megtekintjük a festői szépségű Kwai-völgyben a Kwai folyó híressé vált hídját és a II. világháború emlékművét....

 
Thaiföld Körutazás
+ Tengerparti Pihenéssel
 
 
Utazás:
Repülővel
repülőjegy
közlekedés külön busszal, csónakkal
/+program szerint
 
Ország bemutatása:
Thaiföld
 
Szállás:
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, 
kétágyas fürdőszobás szobákban,
 
Ellátás:
Reggelis
 
2018.11.23 - 12.04.
2019.01.11 - 01.22.
2019.03.06 - 03.17.
 
 
Program: (12 Nap/10-9 Éj)
1. nap: Budapest ...
Elutazás Budapestről átszállással Bangkokba.
Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.
 
 
2. nap: ... Bangkok
Megérkezés Bangkokba, Thaiföld fővárosába. Kora délutáni
érkezést követően a környék egyéni felfedezése.
Szállás Bangkokban.
 
 
3. nap: Bangkok
Reggeli után megkezdjük városnézésünket: megnézzük Wat Traimit, az Arany Buddha templomát a 900 éves, 5,5 tonna súlyú, színarany Buddha szoborral, a Wat Arun-t, vagy más néven a Hajnal templomát, végül a legnagyobb és legrégebbi Wat Po templomot. Napközben ebéd. Délután a Nagy Királyi Palotát és a Smaragd Buddha templomot keressük fel. Szállás Bangkokban.
 
 
4. nap: Bangkok – Kwai folyó – Kanchanaburi
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: utazás Thaiföld legszínesebb piacához a Damnoesaduak-i úszópiachoz. Útközben az ország legnagyobb sóforrását látjuk. Felkeressük az egzotikus gyümölcseiről és különleges kézimunkáiról nevezetes piacot, ahol visszaköszön a régi idők életmódja. Folytatjuk utunkat Kanchanaburi felé. Megtekintjük a festői szépségű Kwai-völgyben a Kwai folyó híressé vált hídját és a II. világháború emlékművét. Meglátogatjuk a Háború Múzeumát, valamint a mellette elterülő temetőt. Visszautazás Bangkokba. (A program ára: 13.800 Ft.) Napközben ebéd. Szállás Bangkokban.
 
 
5. nap: Bangkok – Lopburi – Ayutthaya
Reggeli, majd utazás északi irányba, Thaiföld ősi fővárosába, Ayutthaya-ba. Felkeressük a XIX. század végén épült, gyönyörű Nyári Palotát, a Bang Pa In-t. A palotakomplexum érdekessége, hogy több, egymástól eltérő építészeti stílus jellemzi. Napközben ebéd. Továbbutazunk Lopburiba, ahol meglátogatjuk a Phra Prang Sam Yod-ot, melyet a „majmok temploma”-ként is ismernek. A város a thai uralom előtt a khmerek fővárosa volt, így a khmer építészet jellemző vonásait is felfedezhetjük. Folytatjuk utunkat Ayutthaya-ba. Szállás Ayutthaya-ban.
 
 
6. nap: Ayutthaya – Bangkok
Reggeli után felkeressük az ősi romtemplomokat: Wat Phra Sri Sunpetch (az ősi Királyi templom), Wat Mahathat, mely az Ayutthaya királyság egyik legjelentősebb temploma volt. A templom a thai buddhista szerzetesek vezetőjének a rezidenciája volt. Napközben ebéd. Délután megtekintjük a Chao Sam Phraya Múzeumot, majd az óvárosnál lévő úszópiacot láthatjuk, és így a várost egy más oldaláról is megismerhetjük. Visszautazás Bangkokba. Szállás Bangkokban.
 
 
7. nap: Bangkok – krokodil farm – Pattaya tengerpart
Reggeli, majd megkezdjük utazásunkat dél felé, a tengerparti régióba. Útközben meglátogatjuk a világ egyik legnagyobb krokodilfarmját Samutprakarnban. Több mint 100.000 példány él a parkban, ahol karnyújtásnyi távolságból csodálhatjuk meg ezeket az óriási ragadozókat. Napközben ebéd. Továbbutazás Pattayába. Érkezést követően meglátogatjuk az Art in Paradise Múzeumot, ahol interaktív környezetben merülhetünk el a művészet világában. Szállás Pattaya-ban.
 
 
8. nap: Pattaya – Nong Nooch
Reggelit követően ellátogatunk a Nong Nooch trópusi botanikus kertbe, mely egyike Thaiföld legnagyobb kiterjedésű kertjeinek, a maga 2 km2-es nagyságú területével, ahol trópusi növényfajták számos változatában gyönyörködhet szemünk. A kertben láthatunk egy miniatűr állatkertet, valamint egy elefánt-show-t is. Napközben ebéd. Transzfer a tengerpartra, pihenés, szabad idő a nap további részében. Szállás Pattaya-ban.
 
 
9. nap: Pattaya – Paradicsom-sziget
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: transzfer Ban Phe kikötőbe, ahol kompra szállunk és áthajózunk Koh Samet-szigetre (Paradicsom-sziget). Egésznapos pihenés, fürdés. A kristálytiszta víz és a gyönyörű fehér homokos tengerpart kitűnő környezet a pihenéshez. A nap végén visszautazás Pattaya-ba. (A program ára: 15.500 Ft.) Napközben ebéd. Szállás Pattaya-ban.
 
 
10. nap: Pattaya – Mini Sziám
Reggeli után szabad program, pihenés, feltöltődés a tengerparton. Délután látogatás a Mini Sziámban, mely egy kicsinyített város. Láthatjuk Thaiföld olyan szent épületeinek és fontos történelmi látványosságainak kicsinyített másait, mint például a híd a Kwai folyónál, és a Smaragd Buddha Temploma. Pár órás látogatásunk során úgy érezhetjük, mintha bejártuk volna az egész országot. Napközben ebéd. Szállás Pattaya-ban.
 
 
11. nap: Pattaya – Elefánt-farm – Bangkok …
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: megtekintjük a közeli elefánt farmot. A falucskában az elefántok békében tölthetik mindennapjaikat. Lehetőségünk nyílik elefántháton a környező erdőt is bejárni. (A program ára: 14.800 Ft.) Menetrendtől függően transzfer a bangkoki repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.
 
 
12. nap: … Budapest
Hazaérkezés Budapestre.
A változtatás jogát fenntartjuk!
 
Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
- Ayutthaya történelmi városa
 
 
 
 
 
Részvételi díj Repülőjeggyel:
285.000 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
repülővel 
repülőjegy
BBP biztosítás
közlekedés külön busszal, csónakkal
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban,
                    kétágyas fürdőszobás szobákban,
reggelis ellátással
magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Repülőtéri illetékek üzemanyagfelárral: 119.000 Ft (változhat)
Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 115 USD
                            (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
Sztornó biztosítás : 5.655 Ft (a részvételi díjra és reptéri illetékekre)
A 4. napi fakultatív program: 13.800 Ft (Kwai folyó - Kanchanaburi)
A 9. napi fakultatív program: 15.500 Ft (Paradicsom-sziget)
A 11. napi fakultatív program: 14.800 Ft (Elefánt farm)
Egyágyas felár: 89.000 Ft (mentességről ld. Akciók menüpont)
 
 
A 115 USD a belépőket  és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő. /Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő
 
További tudnivalók:
Minimum létszám: 22 fő
Fakultatív program: minimum 15 főtől
 
Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi 
Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.
 
Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 275 HUF, 1 EUR = 315 HUF árfolyamig érvényesek! Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak