Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

2018. Velence - Verona Karnevál

E-mail

Velencei - Veronai Karnevál, 2018.02.09 - 02.11. (3 Nap/2 Éj). Kora délután kb 14:00 körül érkezünk Veronába ahol már a karnevál több száz éves hagyományos programjával várják a vendégeket. Verona több látványossága megtekinthető szabad program keretében: Ponte Scaligero Verona legszebb hídja, Rómeó és Júlia erkélye, Aréna, Bazilika. Az esti órákban érkezünk a szállásra.

 
 
Velence - Verona Karnevál 
 
 
Utazás: autóbusszal (3 Nap/2 Éj)
Szállás: Hotel*** 2/3 ágyas szobákban
Ellátás: reggeli
 
 
2018.02.09 - 02.11. - BETELT !!!
 
 
 
Program: (3 Nap/2 Éj)
1. Nap (Péntek): 
Indulás Budapestről éjfélkor 00:00: Folyamatos utazás Szlovénián át rövid szünetekkel. Kora délelőtti érkezés Padovába. Kb.10:00-12:00 h között. Közös séta Szent Antal-bazilikához, majd szabadprogram keretében megismerhetik Európa legnagyobb, főterét melyet a keresztelő kápolna (Battistero del Duomo), városháza szegélyezi. Kora délután kb 14:00 körül érkezünk Veronába ahol már a karnevál több száz éves hagyományos programjával várják a vendégeket. Verona több látványossága megtekinthető szabad program keretében: Ponte Scaligero Verona legszebb hídja, Rómeó és Júlia erkélye, Aréna, Bazilika. Az esti órákban érkezünk a szállásra. 
 
 
2. Nap (Szombat): 
Reggeli után vonattal utazunk be Velencébe. A Santa Lucia pályaudvarról közösen elsétálunk a Szent Márk térig. Maszkok gyönyörű jelmezek várnak ránk az utcán és az üzletekben is. Minden maszk, jelmez egy külön történetet varázslatos múltat mesél el nekünk. Több programon is részt vehetünk, hiszen a kora esti órákig szabad program lesz a városban. Az esti órákban közösen vonattal visszautazunk a szállásra.
 
 
3. Nap (Vasárnap): 
Reggeli után Szlovénián keresztül utazunk Budapest felé. Az utazást a Predjamai sziklavárnál szakítjuk meg. A különleges 6 szintes barlang bejáratára épült vár, sok különlegességgel várja a látogatókat. Magyar nyelven hallgathatjuk meg a vár történetét, legendáit. Innen utunkat Trojane-ig folytatjuk ahol hatalmas fánkok, krémesek és a hamisíthatatlan gibanica vár minket. A kellemes kávézás után folytatjuk utunkat Budapestre rövidebb pihenőkkel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre. (Az 1 és a 2. napprogramja minimum 25 Fő jelentkezése esetén indul. A programváltozás jogát irodánk fenntartja.)
 
 
 
Részvételi díj: 44.990 Ft/Fő helyett most csak
Előfoglalási Akciós Ár: 35.990 Ft/Fő
 
 
 
Az ár tartalmazza: 
Utazást autóbusszal
Szállás Hotel*** 2/3 ágyas szobákban
Ellátás reggeli
Magyar nyelvű csoportkísérőt
 
 
Az ár nem tartalmazza: 
Adminisztratív díj: 1.000 Ft/Fő (Kötelező)!
Verona program 1 nap: 30 €/Fő (Kötelező)
Velence program 2. nap: 25 €/Fő (Kötelező)!
 
BBP utasbiztosítás: 1.650 Ft/Fő
Lekérésre - Fix Ülőhely: 2.000 Ft/Fő
+++ Belépők: Predjama - vár: 15 €/Fő
 

 

Felszállási helyek:

Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló

Budaörs AGIP kút

Székesfehérvár SHELL benzinkút

Siófok Tesco parkoló

Nagykanizsa Tesco parkoló

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor!

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak