Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Via,Reggio Karnevál (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

Kora délután utazás Viareggio-ba, ahol minden télen megrendezik a régió legnagyobb karneváli felvonulását a városka tengerparti sétányán. Olaszországban, a velencei karnevál után a viareggiói karnevál a leghíresebb. Az itteni karnevál az 1870-es évekre nyúlik vissza, amikor néhány helyi lakos a túl sok adó ellen maszkos felvonulást szervezett, ami az évek során hagyománnyá vált, a század végén pedig kibővült allegorikus kocsik felvonulásával. Egy karneváli napon több tízezer ember jön el megnézni és......

 
Via,Reggio Karnevál (4 Nap/3 Éj)
 
 
Utazás: Autóbusszal 
 
Szállás: 3 éjszaka Firenze környékén 3*-os szállodában,
2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
 
Ellátás: Reggeli -vagy "Felárért" Félpanzió
 
 
2019.03.02 - 03.05.
 
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1. Nap:                       
Elutazás Budapestről reggel 05.00 órakor. Folyamatos utazás Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Firenze környékén az esti órákban. Az esti órákban egy tipikus helyi "Fattoria"-ba látogatunk, ahol bor- és egyéb helyi termékek kóstolója vár minket, mai vacsoránkat itt fogyasztjuk el. Visszautazás a szálláshelyre.
 
 
2. Nap:
Reggeli után elsőként utazás Pisaba, mely egykor tengeri nagyhatalom volt. Városnézés a Csodák terén, mely az UNESCO Világörökség része. A pisaiak a Csodák terének nevezték el azt a területet, amelyen a régi korokban, az etruszkok idején is szentély állt. A ferde torony mellett itt található a Dóm, a keresztelőkápolna és a temető, amelyek rendkívüli szépségükkel kápráztatnak el mindenkit. Innen utazás Torre del Lagoba, ahol lehetőség nyílik a Puccini Villa megtekintésére, valamint egy rövid sétára a tóparton. Kora délután utazás Viareggio-ba, ahol minden télen megrendezik a régió legnagyobb karneváli felvonulását a városka tengerparti sétányán. Olaszországban, a velencei karnevál után a viareggiói karnevál a leghíresebb. Az itteni karnevál az 1870-es évekre nyúlik vissza, amikor néhány helyi lakos a túl sok adó ellen maszkos felvonulást szervezett, ami az évek során hagyománnyá vált, a század végén pedig kibővült allegorikus kocsik felvonulásával. Egy karneváli napon több tízezer ember jön el megnézni és végigvonulni különböző jelmezekben, papírmasé mozgó szobrok között. És persze ott a homokos tengerpart, amit egy napos teraszon forró capuccinot kortyolgatva érdemes megnézni ilyenkor is.
 
 
3. Nap:
Reggeli a szállodában, majd Toszkána semmihez sem hasonlítható, ciprusokkal szegélyezett dombjainak és lankáinak felfedezésére indulunk. Először Sienaba Európa legnagyszerűbb gótikus városába látogatunk el. A város a középkori kereskedők és bankok "mekkája" volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival gyalogos séta keretében: a híres kagyló alakú főtér, az Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia, és a híres szökőkút, a Fonte Gaia, valamint a kihagyhatatlan Dóm és Keresztelőkápolna. Innen utazás Toszkána fővárosába, és egyben kulturális központjába, Firenzébe, mely az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Gyalogos városnézés keretében ismerkedés a legfontosabb látnivalókkal: Santa Croce templom, Firenze pantheonja - Dante szülőháza - a Dóm, Brunelleschi híres kupolájával - Keresztelőkápolna a lenyűgöző bronz kapukkal - Giotto torony - Piazza della Signoria - Uffizi képtár (kívülről)- Ponte Vecchio a kis ékszerboltokkal. Rövid szabadprogram után visszautazás a szálláshelyre.
 
 
4. Nap:
Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. 
Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
 
 
 
Részvételi díj: 76.900 Ft/Fő
Buszmegrendelés esetén: 69.900 Ft/Fő (min. 38 Fő-esetén)
(Az akciós ár a megadott dátumig ill. szabad helyek függvényében változnak ill. -vagy/érvényesek)!
Csak ajánlatkérés után érvényes(ek) az akciós ár(ak)!
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás: Autóbusszal 
Szállás: 3 éj Firenze környékén 3*-os szálloda, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: Reggeli 
Magyar nyelvű csoportkísérőt
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza. Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Programok költségeit + a városi talk VOX készüléket + Stornót
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 2.320 Ft/Fő (69 éves kor-ig)
Belépőjegyek + Programok költségei, 
Idegenforgalmi adó: 6 €/Fő/3 Éj
VOX városnézési telegráfot: 1.600 Ft/Fő
Fakultatív vacsora: 12.000 Ft/Fő
(2 vacsora a szállodában, 1 egyszerű vacsora a „fattoria” látogatás során)
 
++Várható belépőjegy költségek: kb.: 80 - 86 €/Fő
Siena - Dóm és helyi idegenvezető: kb. 10 Euro/fő
Firenze - Sta. Croce templom: kb. 7 Euro/fő
Firenze - városbelépő: kb. 10 Euro/fő
Pisa - Dóm és keresztelő kápolna: kb 7 Euro/fő
Pisa - Ferde Torony: kb. 17 Euro/fő
(a feljutás lehetősége a helyszínen derül ki, a torony szabad kapacitásának függvénye)
 
Torre del Lago + Puccini Villa: kb. 7 Euro/fő
Viareggio - karnevál: kb. 20 Euro/fő
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
 
 
Felszállási helyek:
Budapest - 05:00
Budaörs, Pihenőhely - 05:20
 
Pihenőhelyek: M7 Útvonal:
Váli völgy 33 Km kő - 05:30
Velencei 45 Km kő - 05:40
Fehérvári 59 Km kő - 05:50
Lepsényi 83 Km kő - 06:10
Sóstói 94 Km kő - 06:15
Siófok - TESCO parkoló - 06:20
Balatonlellei 137 Km kő - 06:45
Keresztúri 167 Km kő - 07:20
Zalakomári 192 Km kő - 07:40
Nagykanizsa - TESCO parkoló - 08:00
Sormási 215 Km kő - 08:15
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak