Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN + NAGY KÖRUTAZÁS (14 Nap/11 Éj)

E-mail

Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt a modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során. A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri! Tokió • Kamakura • Kawaguchi-tó • Fuji • Matsumoto • Takayama • Shirakamwa • Kanazawa • Kiotó • Hiroshima • Miyajima • Oszaka • Nara...

 
VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN 
+ NAGY KÖRUTAZÁS (14 Nap/11 Éj)
 
 
Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt a modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során. A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri!
 
Tokió • Kamakura • Kawaguchi-tó • Fuji • Matsumoto • Takayama •
Shirakamwa • Kanazawa • Kiotó • Hiroshima • Miyajima • Oszaka • Nara
 
 
Útvonal:
3 éjszaka Tokió, 1 éjszaka Kawaguchi tónál, 1 éjszaka Matsumoto,
1 éjszaka Kanazawa, 2 éjszaka Kiotó, 1 éjszaka Hiroshima, 2 éjszaka Oszaka 
 
Utazás:
Budapest–Tokió/Oszaka–Budapest útvonalon
mentrendszerinti repülőjárattal,
európai átszállással,
a körutazás alatt autóbusszal és szuperexpresszel. 
 
Tervezett menetrend:
szeptember 30 Budapest 16:00 Dubai 23:20
október 1. Dubai 02:40 Tokió 17:35
október 12. Oszaka 23:45 Dubai 04:50
október 13. Dubai 08:50 Budapest 12:45 
 
Elhelyezés:
kétágyas szobában, középketagóriájú szállodában, illetve 1 éj tradicionális
vendégházban ( a vendégház esetenként közös, folyosói zuhannyal felszerelt)
Tokió, Marroad Inn Akasaaka vagy hasonló
Narusawa-mura, Jiragonno Fuji No Yakata vagy hasonló
Gifu, Chalet Nakanishi vagy hasonló
Kanazawa, Mystays Premier vagy hasonló
Kiotó, Mystays Kyoto Shijo vagy hasonló
Hirosima, Route-Inn Higashihiroshima Saijo Ek vagy hasonló
Oszaka, Osaka-shi vagy hasonló 
 
Ellátás:
11 reggeli, 1 ebéd és 3 vacsora 
 
Minimum létszám:
15 fő (a fakultatív programokra 10 fő) 
 
Idegenvezető:
magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 
 
2018.09.30 - 10.13.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT  / 2. CSOPORT
 
 
 
 
Program: (14 Nap/11 Éj)
1. nap / szeptember 30.
Elutazás Budapestről Tokióba a menetrend szerint.
 
 
2. nap / október 1. / Tokió
Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába.
Délután séta a városban a magyar idegenvezető vezetésével, az első élmények.
Szállás Tokióban.
 
 
3. nap / október 2. / Tokió
Reggeli, majd városnézés Tokióban: Sensoji templom Asakuséban, Nakamise bevásárló utca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik.
Szállás Tokióban.
 
 
4. nap / október 3. / Tokió
Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére vagy fakultatív program lehetőség, kirándulás Nikkoba (minimum létszámhoz kötött) magyar nyelvű idegenvezetéssel. Szállás Tokióban.
 
 
5. nap / október 4. / Fuji környéke
Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város Tokiótól 50 km-re található, egykori politikai központ. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha - a több, mint 13 méter magas bronz Buddha a 13. században készült, eredetileg egy templom belsejében lett elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen látható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint forró vizű forrására épült üdülőhely. 
Vacsora és szállás.
 
 
6. nap / október 5. / Takayama
Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei miatt is, hőforrásokkal, wasabi farmmal. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a 16. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke.
Szállás Takayamában.
 
 
7. nap / október 6. / Kanazawa
Reggeli után továbbutazás Takayamába, ahol gyalogos városnézés, a reggeli piac és egy szaké üzlet meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kamisannomachi utcán és a Takayama Jinya 17. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakawában.
Szállás Kanazawában.
 
 
8. nap / október 7. / Kiotó
Reggeli, majd a városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike, a 19. században nyílt meg a nagyközönség előtt. Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő három tea utca egyike. Ebéd a program közben egy sushi étteremben, a sushi készítés élményével. Visszautazás Kioktóba, szállás.
 
 
9. nap / október 8. / Kiotó
Kiotó: főváros és uralkodói székhely volt a 8-19. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a 20. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egésznapos kirándulás: Kinkakuji templom, Bambusz erőd Saganonál, Togetsu híd, Nijo kastély, Kiyomizu templom, séta Gionban. Visszautazás Kiotóba, szállás
 
 
10. nap / október 9. / Hirosima
Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hiroshimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegy helyen.Visszautazás Hiroshimába és a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása. Vacsora és szállás Hiroshimában.
 
 
11. nap / október 10. / Oszaka
Reggeli után elutazás Kurashikibe, útközben Sanyo Jidosyado látható. Kurashikiben a 16-19. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A városa egykor rízs elosztó hely volt, és neve is a kereskedő házakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumok vagy kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban - Bikan városrész. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.
 
 
12. nap / október 11. / Oszaka
Oszaka: Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ. Manapság sok látványossága mellett gasztronómiájáról híres. Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában:Narában – mely Japán ősi fővárosa- a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.
 
 
13. nap / október 12. / Oszaka
Reggeli után szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás Isébe – elutazás Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a világbékéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra (a hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után), elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. 16 óra körül visszautazás Oszakába a szállodához. Transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással.
 
 
14. nap / október 13.
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.
 
 
 
Részvételi díj: 849.000 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyet Budapest - Tokió / Oszaka - Budapest útvonalon, 
repülőtéri transzfereket 
és közlekedést a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, 
11 éjszaka szállást reggelivel, 
+1 ebéd, +3 vacsora, 
a leírt programokat, 
magyar nyelvű idegenvezetést Budapestről az utazás teljes időtartama alatt, 
BBP baleset- betegség- és poggyász biztosítást, 
útlemondási biztosítást.
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Egyágyas felár: 219 000 Ft/fő
Repülőtéri illetékek és díjak: 169 000 Ft/fő
Belépők díjai (kötelező): 35 000 Ft/fő  
Egésznapos kirándulás Nikkoba*: 59 000 Ft/fő
Félnapos Uji kirándulás*: 39 000 Ft/fő
Fakultatív programok*, 
Felárak*, 
Helyi borravaló.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak