Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Vízesések Földjén (Bosznia és Horvátország) Una és Plitvice Nemzeti Park (3 Nap/2 Éj)***

E-mail

Ismerkedés a semmihez sem hasonlítható hangulatú toszkán vidékkel és kultúrával, kitekintés a Földközi-tenger vidékének egyik legromantikusabb és legszínesebb tájára, a Ligúr-tengerparti szakaszon található Cinque Terre, az öt pici, autóforgalomtól elzárt falu életébe. Programjainkat a régiókra jellemző fesztiválokkal tarkítjuk, így megkóstolhatnak pár egyedi ételkülönlegességet és ráérezhetnek egy mesés kisváros bohém hangulatára is, a nyári turnusoknál pedig lehetőségük adódik egy kis tengerparti fürdőzésre is Toszkána legelegánsabb fürdőhelyén!

 
Vízesések Földjén (Bosznia és Horvátország)
Una és Plitvice Nemzeti Park (3 Nap/2 Éj)***
 
 
Utazás: autóbusszal
+++ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha L. tér, és BAH-csomópont), 
Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
 
Szállás: szálloda 3* Bihac (2-3 ágyas fürdőszobás szobák, telefon, TV, WiFi)
 
Ellátás (krt): 2 svédasztalos reggeli, felár ellenében menüvacsora.
 
2018.04.28 - 04.30.
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
 
Una Nemzeti Park - VIDEO: ITT NÉZHETŐ !!!
 
Plitvicei Tavak - VIDEO: ITT NÉZHETŐ !!!
 
 
Program: (3 Nap/2 Éj)
1. nap: Jajce, vízimalmok, Bihac:
Indulás reggel 6 órakor. A kora délutáni órákban, érkezés Boszniába, Jajce-be, melynek 30 m-es vízesését és annak szépségét Csontváry is megfestette. Az idegenvezető megismertet bennünket a városka viharos múltjával és emlékeivel, melyek közül kiemelkedik a városfal alatti katakomba a XIII. századi templommal, majd felkeressük a Pliva tavon látható híres Jajce-i vízimalmokat, melyek Bosznia nemzeti műemlékei közé tartoznak.  Tovább haladva Bihac-ba érünk. Ismerkedünk a történelmi emlékekben gazdag városával, melyet még Zsigmond Király ajándékozott a Frangepán családnak. A városnézés alkalmával megtekintjük Kapetán várát, majd Európa egyetlen gótikus dzsámiját látogatjuk meg. Szállás elfoglalása és vacsora. 
 
 
2. nap: Una Nemzeti Park vízesései:
Ezen a napon megismerkedünk a gyönyörűséges Una folyó vízeséseivel, több helyszínen. A legnagyobb vízesés Martin Brodnál található, 800 méteren, és néhol 54 méteres szintkülönbséggel zubog alá a víz.  Nem hagyjuk ki a gyönyörű Strbacki Buk vízesés rendszerét sem, ahol a folyó vize 24 méterről, több teraszon keresztül zuhan a mélybe. A  fából készített kis teraszok és utak segítik a vízesések megközelítését, hogy fotózhassunk és gyönyörködhessünk  ebben a lenyűgöző természeti csodában. Némely helyszín csak kis busszal megközelíthető, ezért rövid időre átszállunk helyi mikrobuszokra. A természet szépségén kívül néhány középkori vár maradványait is láthatjuk. Délelőtt, fakultatív program keretében, a merészebbek kipróbálhatják a raftingot is az Una folyón, helyi túravezetőkkel. Ha az időjárás is megengedi, piknikezünk a folyó partján, megkóstolva a bosnyák specialitásokat, melyet házigazdánk készít elő nekünk. 
 
 
3. nap Plitvice:
Reggeli után rövid buszozással átérünk Horvátországba és elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető, csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra.  Élményekkel telve elindulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 39.990 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
Utazás: autóbusszal
+++ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha L. tér, és BAH-csomópont), 
Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Szállás: szálloda 3* Bihac (2-3 ágyas fürdőszobás szobák, telefon, TV, WiFi)
Ellátás (krt): 2 svédasztalos reggeli, felár ellenében menüvacsora.
Magyra nyelvű csoportkísérőt/idegenveztőt
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
BBP baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás: 1.740 Ft/Fő (69 éves kor -ig)
Útlemondási biztosítás díját, 
Foglalási díjat: 1.500 Ft/Fő
Üdülőhelyi díj: 1.500 Ft/Fő
2 Vacsora: 4.000 Ft/Fő
Egyágyas felár: 6.500 Ft/Fő
Gyermekkedvezmény 14 év-ig: 3 000 Ft/Fő
 
Belépők a helyszínen: 
- Una és Jajce belépők: kb. 25 EUR/Fő
- Rafting igény szerint: 35 EUR/Fő
- Plitvice: Április: 130 HRK/felnőtt ; Augusztus 250 HRK/felnőtt,

 

Hasonló utazások, szállások:

Bosznia Hercegovina

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak