Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Vulcanus Atlanti birodalma (Kanári-Szigetek)

E-mail

3. nap: Teide Nemzeti Park: Reggel utazás a Teide Nemzeti Parkba. Az aktív vulkán 1909-ben tört ki utoljára, s ma is a világ 16 legveszélyesebb tűzhányója közé sorolják. Rövid akklimatizációs séták, 1 órás pihenővel 3.000 m-en. Feljutás felvonóval Spanyolország tetejére. A hőmérséklet kb. 30 ºC fokkal alacsonyabb, mint a tengerszinten, vagyis téli hideg várható! Visszajutás a felvonó aljához, majd lehetőség szerint látogatás La Oratava gyarmati stílusú óvárosában.....

 
Vulcanus Atlanti birodalma
(Kanári-Szigetek)
 
 
Utazás:
repülővel, közvetlen menetrend szerinti járattal, 
a helyszínen buszokkal, a szigetek között komppal
 
Várható menetrend (változhat)
Légitársaság: Wizz Air
Budapest - Tenerife 12:20 - 17:10
Tenerife - Budapest 17:45 - 23:55
 
Elhelyezés:
3*-os szállodák kétágyas szobáiban; 
La Lagunába 4*-os szálloda kétágyas szobáiban
 
Ellátás:
reggeli
 
2018.05.14 - 05.25.
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
 
2018.06.18 - 06.29.
-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ
 
 
2018.09.10 - 09.21.
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
 
 
 
 
Program: (12 Nap/11 Éj)
1. nap: Budapest – Tenerife
Elrepülés Tenerifére, a Kanári-szigetek legnagyobb tagjára. Megérkezés után transzfer a szállásunkra. Rövid megállás és múlt-idézés a Candelariai Miasszonyunk Bazilikánál. Szállás San Cristóbal de la Lagunaban (3 éj).
 
 
 
2. nap: Santa Cruz de Tenerife – Anaga-hegység
Reggeli séta San Cristóbal de la Laguna középkori óvárosában látogatással a katedrálisnál, majd a Plaza Adelantadón. Utazás Santa Cruz de Tenerife-be, a szigetek második legnagyobb metropoliszába és fővárosába. Közös séta az óceánparton, fényképezés az erőd falainál. Délután utazás az Anaga-hegységbe, rövid pihenő Almácija falujában, majd a naplemente fotózása Playa de Benijo óceánpartján.
 
 
 
3. nap: Teide Nemzeti Park
Reggel utazás a Teide Nemzeti Parkba. Az aktív vulkán 1909-ben tört ki utoljára, s ma is a világ 16 legveszélyesebb tűzhányója közé sorolják. Rövid akklimatizációs séták, 1 órás pihenővel 3.000 m-en. Feljutás felvonóval Spanyolország tetejére. A hőmérséklet kb. 30 ºC fokkal alacsonyabb, mint a tengerszinten, vagyis téli hideg várható! Visszajutás a felvonó aljához, majd lehetőség szerint látogatás La Oratava gyarmati stílusú óvárosában.
 
 
 
4. nap: Tenerife – La Gomera
Utazás Playa de Las Americas kikötőjébe. Elhajózás San Sebastián de la Gomera városába. Bejelentkezés a szálláshelyünkre, majd látogatás a picinyke főváros központi épületeinél, Plaza Las Americas tér, La Torre del Conde Park, Kolumbusz ház. Szállás San Sebastian de la Gomerában (3 éj).
 
 
 
5. nap: Garajonay Nemzeti Park – Aqulo
Utazás a Garajonay Nemzeti Park felhőkbe burkolt köderdőibe. Fényképezés a Roque de Agando, a sziget leghíresebb csúcsa panorámájával. Délután látogatás az óceán fölé magasodó Aqulo városkájában. A rendelkezésre álló időtől függően úszás Lepe mélykék strandjain.
 
 
 
6. nap: Valley de Gran Rey
Utazás a Mirador del Santo kilátóponthoz, a Valley de Gran Rey teraszvidékének tetejére. Aláereszkedés a Kanári-szigetek legfestőibb, máig művelt teraszvidékének ültetvényei között az óceánpart azonos nevű városkájáig. Egy fütty nyelv bemutató meghallgatása, majd szabadidő Valley de Gran Rey városában. Időjárási viszonyok függvényében fakultatív kihajózás a páratlan szépségű Los Organos óceáni bazaltorgonákhoz. Jószerencse esetén delfin és bálnafotózás. (Jelentkezés és fizetés a helyszínen, kb. 40,-EUR/fő.)
 
 
 
7. nap: La Gomera – La Palma
Áthajózás La Palma szigetére. Megérkezés Santa Cruz de la Palma-ba, a sziget fővárosába. Séta az óvárosban, látogatással a Tengerészeti Múzeumban, illetve az erődöknél. Felkeressük a Los Tilos erdőséget, majd a Faro de Barlovento világítótornyot. Szállás Santa Cruz de la Palmán (3 éj).
 
 
 
8. nap: Caldera de Taburiente Nemzeti Park – Roque de los Muchachos
Látogatás La Palma egyik legismertebb banánültetvényén. Utazás a Caldera de Taburiente Nemzeti Park látogatóközpontjába. Séták a déli perem egyedülálló kilátópontjaihoz, majd utazás a vulkáni üst északi peremére. Könnyű túra a Pico de la Cruz vidékén, majd megérkezés Roque de los Muchacos csúcsához, az Európai Unió legnagyobb csillagvizsgáló teleszkópjaihoz.
 
 
 
9. nap: San Antonio és Teneguía vulkán
Egész napos túra a Ruta de los Volcanes vulkáni vonulatain keresztül a ma is aktív vulkánok között. Délután látogatás egy dohányültetvényen, szivar kóstoló és vásárlási lehetőség.
 
 
 
10. nap: La Palma – Tenerife
Elhajózás Tenerife szigetére, majd utazás a sziget északnyugati vidékére. Séta a Los Gigantes óriás szikláinak panorámájánál, majd utazás Santiago del Teide hegyi csomópontjához és Garachico óceánparti halászfalvába. Látogatás Icod de los Vinos ezeréves sárkányfájánál, majd a San Pedro kilátóponton. Szállás El Medanoban (2 éj).
 
 
 
11. nap: Masca – Punta de Teno
Délelőtt látogatás a festői szépségű Masca hegyi falujában, majd utazás a Punta de Teno fokhoz, a sziget legcsendesebb menedékhelyéhez.
 
 
 
12. nap: Playa del Medano – Playa de la Tejita – Budapest
Utolsó nap pihenés Playa del Medano strandján vagy a sziget egyetlen,
természetes aranyhomokos strandján, a híres Playa de la Tejitán.
Délután elrepülés Budapestre, érkezés a késő esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 287.000 Ft/Fő
 
 
 
AZ ÁR TARTALMAZZA:
megadott szállást reggelis ellátással
helyszíni közlekedést
megadott programokat
magyar nyelvű idegenvezetést
 
 
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA:
Repülőjegyet illetékkel kb.: 147 000 Ft/Fő
Poggyászdíjak kompjegyeket: 59 000 Ft/Fő
Belépőket kb. 70 EUR (helyszínen fizetendő)
Útlemondási biztosítás 
Borravaló kb. 3-5 EUR/fő/nap
BBP Betegség, -baleset, -poggyász biztosítás: 740 Ft/Fő/Nap
Egyágyas felár
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak