Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Zakopane - Téli arca

E-mail

A Gubalowka csúcsról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Gubalowka 18.00 óráig közlekedik, előzetes információk szerint a felvonó márciusban este 8 óráig közlekedik. Szabadprogramot követően, este fakultatív vacsora egy tipikus, hagyományokat őrző étteremben.

 
Zakopane - Téli arca (2 Nap/1 Éj)
 
 
Utazás: autóbusszal 
Szállás: 1 éj panzióban Zakopaneban, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli
 
2019.03.02 - 03.03.
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
 
 
Program: (2 Nap/1 Éj)
1. nap:  
Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Dél körül érkezés Zakopaneba. Érkezésünket követően megtekintjük a II. János Pál megmenekülésének emlékére állított Fatimai Szűzanya templomot. Ezt követően fakultatív kirándulási lehetőség nyílik a Kasprowy csúcsra felvonóval, közel 2000 méteres magasságba. Programunk szerint a parkolóból helyi kisautókkal megyünk a felvonó végállomásához, ahonnan felvonóval indulunk a Kasprowy csúcsa felé. Gyönyörködve a panorámában, feltöltődve a friss hegyi levegővel 1,5 óra múlva visszatérünk Kuznicebe. Ezt követően elfoglaljuk a szállásunkat Zakopaneban.
 
A nap további részében szabadprogramra nyílik lehetőség a városban. Vásárlási lehetőség a piacon (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok). A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. A szabadidő alatt lehetőség nyílik még feljutni a Gubalowka csúcsra a zakopanei piac végében található felvonóval, a felvonó 1123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowka csúcsról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Gubalowka 18.00 óráig közlekedik, előzetes információk szerint a felvonó márciusban este 8 óráig közlekedik. Szabadprogramot követően, este fakultatív vacsora egy tipikus, hagyományokat őrző étteremben.
 
 
 
2. nap: 
Reggeli után szabadprogram Zakopaneban vagy fakultatív program keretében lovas-szánozásra nyílik lehetőség (a program csak hó esetén kerül megrendezésre) a Tátra egyik völgyében. A szánokkal egy közel háromnegyed órás utazás után egy tisztásra érkezünk, ahol igazi lengyel specialitásokat kóstolhatunk, mint például a lengyel sült kolbászt, vagy a bigoszt, majd melegítő italként igazi górál teával (alkoholos) leöblíthetjük. A tisztásról szánokkal megyünk vissza a parkolóba, majd onnan busszal, vagy autókkal Zakopaneba.  Ezt követően szabadprogramra nyílik lehetőség a Tátra fővárosában. A szabadprogram ideje alatt a Zakopanei Stílus Múzeumát, a Tátrai Múzeumot ajánljuk megtekintésre. A múzeumban megismerhetjük a helyi népcsoport hagyományait, életvitelét. A programot nem választóknak, vagy abban az esetben, ha az időjárás nem teszi lehetővé a program megszervezését, egy fakultatív ebédre nyílik lehetőség a városban, ahol szintén lengyel specialitásokat lehet kipróbálni. Kora délután hazaindulunk. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
 
 
Részvételi díj: 25.900 Ft/Fő
Buszmegrendelés esetén: 22.900 Ft/Fő (min. 38 Fő esetén)
(Az akciós ár a megadott dátumig ill. szabad helyek függvényében változnak ill. -vagy/érvényesek)!
Csak ajánlatkérés után érvényes(ek) az akciós ár(ak)!
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal,
1 éj szállás,
reggeli ellátás,
magyar nyelvű csoportkísérő/idegenvezető
 
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.
 
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (1.100 Ft/Fő),
programok költségei
 
Vacsora felár: kb. 45 PLN/fő (helyszínen fizetendő)
2. napon fakultatív ebéd kb. 45 PLN/fő (helyszínen fizetendő)
 
Fakultatív programok: (előre jelezni szükséges!)
- Kirándulás a Kasprowy csúcsra kb. 120 PLN/fő
- Lovas-szánozás a Tátra egyik völgyében, ebéddel egybe kötve: kb. 140 PLN/fő
 
Várható belépőjegy költségek:
Gubalowka felvonó kb. 25 PLN/fő
Zakopanei Stílus Múzeuma kb. 10 PLN/fő
Tátra Múzeum: kb. 10 PLN/fő
 
Minimális létszám: 35 fő A programok felcserélődhetnek a nyitva tartások függvényében. 
A fakultatív kirándulások min. 20 fő részvétele esetén indulnak.
 
 
Felszállási helyek:
Budapest, Hősök tere - 06:00
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak